pv33 píše:
To co ti Jani napsala nebyla reklama, ale snaha ti pomoct. Mumiyo extractum neni roztok, to asi jen nekdo na Slovensku nebo jinde neumi prekladat. Co i ja u nej povazuju za dulezity jsou mnohalete zkusenosti jak Jani, tak i jednoho znameho, ktery se mumiem velice zabyval a testoval na sobe a svem okoli vsechny vyrobky, ktere v te dobe byly u nas k sehnani. Navic hodne jezdil do Ruska a konzultoval to i tam. Toto mumio mu vyslo jako nejlepsi a udelalo v jeho okoli par "zazraku", predevsim v oblasti srustu a hojeni kosti po havarkach, ale i v jinych oblastech. Samozrejme je mozne, ze to co jsi nasel ty je stejne dobre nebo lepsi, tak ho klidne zkus. Je to tvuj problem, co budes uzivat. Pouze pokud si myslis, ze to sem cpe jani jako reklamu, tak jsi, slusne receno, lehce mimo.
Ja som netvrdil, že to myslí ako reklamu, z ktorej sprostredkovania nám bude mať výhody.... Ale je to reklama, taká "dobročinná" pre spomínaného dodávateľa.
Keď môžem mať tabletky so 100% obsahom mumia, a tým pádom mám potvrdené že sa také dajú vyrobiť, prečo si mám miesto toho vybrať nejaké 87%-né mumio ? ... To akoby liter 100%-ného mlieka stál 50 centov, a za 42 centov by bolo mlieko 87%-né... Aký dôvod budem mať kupovať to 87%-né, keď mi príde divné že ho miešajú s vodou (to je po prvé), a cenovo bude na tom čo sa zložky mlieka týka rovnako ? ...