Lukopren Je pravda, ze dynove semienka mozu byt zaspinene. To kazde orechy/semena. U surovej stravy treba byt opatrny. Postriekaj to roztokom koloidneho striebra, najlepsie ionovym, a vydezinfikuje ich to. Potom ich namoc, a antinutrienty su fuc. Treba hladat dovody, preco a ako, a nie dovody, preco to a to nejde. Dynove semienka parazity paralyzuju, ale to by si trebalo precitat prispevky, ktore som pisal a pochopit ich. Na urcite veci, treba mat aj logicke myslenie a rozmyslat. A to mnoho ludi boli.
Nowocayn - z mojho pohladu v tom svete zijes Ty. To je vzdy tak, ze ten co nema pravdu, to nevidi, a pravdu vzdy odmieta. Bolo to tak od nepamati ludstva, a nic sa s tym neda robit. To ako to bolo v minulosti, je inak, ako je teraz, to som ti napisal. Mladi ludia su odpaleni, znizena imunita, zatoxinovany. Vymyvaju im mozog, siria na nich hriechy, rozosievaju parazity. Vsade su toxiny, chemia a toxicke vztahy. A aj skodlive vibracie, ci uz fyzicke, ako wiki, alebo mentalne. To su podmienky, ktore sa diametralne lisia od nasich predkov, a tak, treba zvolit inu taktiku. Robit si antiparazitalku bez dynovych je proste nevedomost. Nepouzit dynove semienka v antiparazitalke, je ako jazdit na aute bez gum. Proste to nema zmysel. kazdy kto ma rozum sa opyta, preco si to nepouzil a preco riskujes? Iba to som chcel napisat. Bud nerob antiparazitalku, alebo ju rob s dynovymi. To su jedine dve logicke moznosti.
|