[quote="ronimun":ygar5mak]Zdravím,
má tu niekto skúsenosť s parazitom "Homo Funis Vermin"? V angličtine ropeworm. Snažil som sa o mokrú hladovku a keď som ju po 12-tich dňoch prerušil vývarom (v ktorom bolo aj nejaké to chilli) tak to zo mňa vyliezlo. Na webe je toho pomerne málo - okrem toho, že ho po prvý raz popísali dvaja rusi, ktorí tiež stanovili nejaké odčervovacie protokoly. Ale nikde som sa nedozvedel, ako sa tomu vyhnúť, ako sa to množí, či na to existuje nejaká chemoterapia etc.
Vďaka za info.[/quote:ygar5mak]
Nazdar. Zo zbezneho prestudovania internetu, sa jedna o nepotvrdenu teoriu, ze tie utvary, co casto vychadzaju z ludi, su novo objaveny druh parazita (ktory spominas). Nic o tom nenajdes preto, ze oficialna medicina to podla mna neuznava, a objavene to bolo nedavno. Je to viacmenej teda konspiracia, proste tvrdia to alternativci, nie medicina, nie parazitologovia.
Moze to byt pravda. ALebo nemusi.
https://www.globalhealingcenter.com/nat ... ope-worms/Problem je v tom, ze ked to testovali, tie bunky z toho obsahovali ludsku DNA. Teda podla tej stranky. To by poukazovalo na fakt, ze to moze byt crevna vystelka, alebo "sliz" ktory produkuju creva a nejak sa vyzraza, ked odchadza. Su to presne tie utvary, ktore z ludi casto vychadzaju pri roznych ocistach, a medicina ich nikdy nezachyti ako parazity. Pritom to ale fakt vyzera na cervy. Odporcovia tvrdia vzdy, ze su to pozostatky crevnej vystelky, alebo crevny sliz (anglicky to nazyvaju mucus). Kde je pravda, tazko sa dozvieme, mne ale vychadza, ze su to fakt cervy, podla toho, co som si s tym preskakal, a co som videl. Zo mna to vyslo tiez vela krat, a predcim to niekedy vyslo, citil som aj pohyby v oblasti criev, ktore boli doslova ako "trhanie", mikanie, akoby zomierali a mali krce. A potom to vyslo... zaujimave je ale to, ze to obsahuje ludsku DNA. Neuviedli, ci totoznu s hostitelom. To je dost podstatna informacia.
Videa, od uzivatelov z ktorych to vyslo (vyzera to podobne ako na videu)
https://www.youtube.com/watch?v=elHRhIJDIVo
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
ygar5mak |