lev píše:
Dekuji Vam za rychlou odpoved. Jsem rada, ze se nemusim vzdat saunovani.
Uvazovala jsem, ze bych svuj problem vyresila stravou. Presneji, ze bych na par tydnu najela ciste na stavovy pust ( mam asi 10 kg nadvahy, je tady z ceho brat). Myslim, ze je to dobry zpusob jak vycistit telo plus srovnat pH a potom bych pokracovala na vitarianske strave plus ricinove zabaly podbrisku a samozrejme urinovy klystyr. Myslite, ze by to takhle mohlo pro zacatek stacit a bylo by mozne docilit toho, aby se myom zacal zmensovat? Vlastne mi jde o ten stavovy pust, zda byste mi ho doporucil? Hodne me inspiroval dokument Tlusti, nemocni a temer mrtvi, kde si timto pustem na stavach lide vylecili dost zdravotnich problemu. Ja se totiz po stavach citim plna energie, jen
nevim jestli by to neoslabilo strevo.
A jeste jeden dotaz - je nejaky jiny zpusob, krom sirne patlaniny, jak do tela dostat Omega 3?
Dekuji Vam za odpovedi
Vezmu to odzadu tedy omega 3 mastné kyseliny buď sardinky, nebo obecně tučné mořské ryby, třeba sleď, makrela s tím že bych obloukem obcházel lososa který je dopován při chovu barvivem které je toxické a z našich ryb pstruh, sumec, úhoř fungují stejně. Dá se používat rybí tuk ideálně Blue Ice který má vyvážené poměry A:D i když je dost drahý. Jinak mimo lněná semínka ze správné odrůdy s deklarovaným podílem omega 3 mastných kyselin můžete použít chia semínka která jsou také bohatým zdrojem, nebo konopí které si také nestojí špatně. Pokud jde o šťávové půsty, respektive dietu protože půst to není, klidně lze vyzkoušet. Každopádně sundat váhu pomůže nicméně nemělo by se to dít na základě striktního omezení stravy, ale lepší je docílit toho stavu zrychlením štítné žlázy. Ostatní klidně jak píšete, tam není podle mě nic špatně.