Dal jsem si ctvrt cajove lzicky 3,5%HCL(koupene v lekarne bez receptu za cca 140kc 1L)) do sklenice naplnene PREDEM vodou, a vypil po jidle...
VODU jsem tedy NALIL DO SKLENICE NEJDRIVE, A AZ PAK PRIDAL 3,5%HCL..(malem sem zapomnel jak nas to ucili ve skole, ze nikdy naopak..
)
Vypil jsem to naraz, zadne cumlani v puse(ochrana leptani zubu), a hned pote si vyplachnul pusu cistou vodou kterou jsem vyplivl(voda ma zasadite ph, neutralizuje zbytky HCL v puse).
PS: Mam dilema: kdyz te vody ve sklenici bude moc tak to zas prilis naredi HCL v zaludku...takze je nutne najit nejake rozumne mnozstvi vody...(pul sklenice vody by bylo asi optimalni?)
A nejlepe asi preliju trochu z flasky s 3,5%HCL do sklenicky s kapatkem. Abych mel prehled kolik jsem dal a mohl pomalu navysovat(kolik ale maximalne to nevim nerad bych to presvihl-ale telo se myslim ozve kdyz se mu ta dalsi kapka navic nebude libit.. . Naslouchat telu se pak vyplati co se tyce mnozstvi-opet jako u mms-kazdy jsme jiny....
Jak poznam ze dal uz neni vhodne navysovat kapky HCL ?
Je vhodne to brat u kazdeho jidla jednou?(behem jidla nebo po jidle ze...)
Pokud budu mit napr.ke snidani jen ovoce tak je asi zbytecne brat HCL, nebo i zde plati, ze HCL pomuze vyuzit maximum zivin z ovoce dokonalym stravenim?
Pro zopakovani-piti bych mel okolo jidla s odstupem(pulhodina pred jidlem a hodina po jidle pokud vim).
Dale jak pisete jinde:
Musi byt samozrejme ODSTUPY (aspon 1hodina by mela stacit) teto kyseliny(HCL) od veskerych zasad-tj. od mms(zasadite), od vody(zasadita),
od sody(zasadite), od DM smesi na prekyseleni(zasadite), Tepperweinovy smesi(zasadite) apod. Jinak se samozrejme ucinky vzajemne neutralizuji.