[quote="Candida":1y1lva83]Dobry den potrebujem pomoct .
Doplatil som na svoju zvedavost , bral som Prohormon Halodrol , asi po mesiaci brania som dostal zavrat , cakal som kym prejde , ale neprechadal par dni vzdy ked kracam je to najhorsie , prohormon som vysadil , uz ho neberem asi 3 tyzdne skoro , zavrate stale mam aj bolest hlavy niekedy . Najhorsie je to ked kracam ako keby nevnimam , tlak v poriadku aj cukor rano nalacno v poriadku . vitaminy , minerali vsetko dplnam pravidelne tie zakladne vapnik horcik zinok b complex b12 b6 jod , selen , doplnam si HCL aj pankreatin na travenie , berem pravidelne Ubiquinol a ATP . Vitamin c Ester , vitamin E . Adaptogeny proti kortizolu Rhodiolu a ashwaghandu , probiotika a mam asi 5-6 druhov vlaknin ktore si zvyknem pocas dna zmiesavat s vodou a popijat .
Dakujem za pomoct co by to mohlo byt co ten prohormon mohol sposobyt . udava sa to ako vedlajsi ucinok ale nie takto dlho po vysadeni ... K doktorke idem az v utorok , a od nej k neurologicke a asi na CT .
Dakujem za odpoved[/quote:1y1lva83]
No nevím, ale mě se to moc nezdá, že by během jednoho měsíce došlo k takovým problémům způsobeným výhradně tím hormonem. Hledal bych za tím spíše nějaký souběh různých faktorů a nejpravděpodobnější se mě zdá autointoxikace organizmu vlastním špatným trávením, nebo odpadem který produkují při svém životě do krve malí šmejdi, nebo kandida. Čistě teoreticky si lze ověřit zda mám pravdu pomocí šankaprakšalány, když kompletně vypláchnete střevo a problém odezní alespoň na krátkou dobu, máte jasno a můžete to nějak řešit. Každopádně bych na pár dní vysadil naprosto všechno vyjma život udržujících léků, ale ty nejmenujete a nasadil jaterní dietu, tedy prakticky například rýži s uvařenou mrkví, trochu olivového oleje a oregano. Tím zaberou