martin6879 píše:
asi máte pravdu
nicméně jaktože když konzumuji denně kefír , který obsahuje probiotika , dále už tři týdny beru lugolův roztok ,selen,vit A,E,C, koloidní stříbro pod jazyk ,mám GKS100, tak se ptám jaktože dostanu chřipku,nyní se mě ujala střevní chřipka,průjem, včera celý den zvracení , dnes bolesti v nosní dutině a pomalu to přechází na krk , tak ani prevence nepomohla , zase jsem nucen nasadit paralen, strepfen a pokud to nezabere tak ATB , a ještě beru endiaron ,ten je supper ten mi zabral na průjem a zvracení a bez vedlejších účinků
znovu opakuji, moje zkušenosti jsou že koloidní sříbro,lugol,kefír bez jakýchkoliv léčebných účinků a se spoustou vedlejších účinků !!!!
myslim ze je to v te udavane dobe - tri tydny nejsou nijak dlouha doba. myslim ze na nastartovani imunity to proste nestaci a chce to delsi dobu - u me po chemoterapii a 35 letech prezirani to vypada ze to budu rovnat roky spis nez mesice nebo tydny. a dale doporucuji kontrolu zda i vse ostatni do sebe zapada co nejlepe.
hodit se do pohody spis nez resit proc to nefunguje tak jak si nalinkujeme podle nasich, casto nepresnych, predstav...