ctihodnymuz píše:
No, tak snad ty hadry tolik nestojí, aby se tohle muselo řešit.
Tento tvoj argument ked ktokolvek okrem teba cita, musi nadobudnut na realite sa zakladajuci dojem & skutocnost, ze si kus id**ta.
Ano, kupim si pekne tricko (lebo len cvok si kupuje oblecenie take, ktore ho zospatni) za napr. 15Eur, s tym, ze predsa nebudem riesit skvrny od citronovej stavy v podpazi, lebo som id**t ako ty, ktory chce exbibicionisticky ukazovat flekate (nie mokre, ale FLEKATE) tricko v oblasti podpazusia, a byt tak ludom na smiech, alebo skratka si touto skutocnostou ZBYTOCNE nicit tricka a vyzerat v ociach ludi ako idiot, ktory ma bud radioaktivny pot, alebo si nevie dat pozor na to, na co vie 99,8% z tych ludi co pouzivaju deodorant.
Nezabudni napisat, ze normalneho cloveka nezaujimaju aj nazory ostatnych.
Hlavne, ze podla teba sa ma clovek denne aprchovat 2-3x a umyvat vzdy mydlom. Ale s flekatym podpazim na tricku kludne moze chodit po ulici....
Tvoja idiotska logika : "Sprchuj sa mydlom 2-3x denne, nepouzivaj ziadny deodorant, a ked mas fleky farebne fleky v podpazi tricka/kosele, to nevadi, neries to, saty nestoja tolko ako auto, zahod to, kup si nove.".
Hlavne ze si proti konzu.nemu sposobu zivota, ale toto mi radis... Hlavne ze si za prirodzeny pacj cloveka, ale radis ludom sprchovat sa s mydlom 2x a niekedy 3x denne...
RETARD.....alebo schyzofrenik jak vysity?
Pocuvaj sem, UZ SA ZAHRAB....DRZ UZ KLAPACKU, NA MNA UZ NEREAGUJ, si 1000X horsi ako bol "Vševěd" co tu kedysi chodil. On na rozdiel od teba nebol retardovany.
(pan Jarda, prepacte za vulgarnosti, ale neviem sa ich zdrzat pri tomto individuu, takze ma berte s rezervou).