JednorazovyNICK píše:
Ta kvazi nutnost pouzit niekoho klystirovy obsah hrubeho creva ako fekalnu transplantaciu, mi pride divna... Preco ? Pretoze stolica predsa prejde celym hrubym crevom...nevznika na jeho konci...
A tie bakterie ("dobre" bakterie), ktore stolica obsahovala v zaciatocnej casti hrubeho creva, tie predsa nezahynu do casu kym sa stolica klasicky "vypotrebuje" z hrubeho creva bez klystiru...
Netvrdim ze "obsah vyluceneho klystiru" vramci fekalnej transplantacie nie je lepsi ako samotna stolica, ale myslim, ze rozdiely nebudu tak velke.
Jedine ak by sa za tu velku vyhodu povazoval obsah bakterii zo slepeho creva, ktore so stolicou vypudenou bez klystiru nepridu do styku...
Ide teda aj o ten obsah slepeho creva ? Pretoze ak ano, aj ten "transplantacny klystir" sa musi urobit viac-menej specialnym sposobom - PO NAPUSTENI HRUBEH CREVA VODOU TREBA SPRAVIT SVIECKU (alebo dat chodidla ku hlave v leze na chrbte/lopatkach) v trvani 1-2 minut, A HNED NA TO SI LAHNUT NA PRAVY BOK na niekolko minut. Obsah takeho klystiru by bol "najbohatsi". Ak teda zalezi pri fekalnej transplantacii aj na tych bakteriach zo slepeho creva, ktore asi neprichadzaju mimo klystiru so stolicou do kontaktu...
Já bohužel z klystýru nemám tu stolici, Ale i to menší množství jsem na rozdíl od ostatních implantovala tak - tedy 500, 600, poté 800 ml a chystám se alespoň 1 l či 1,2 l - u toho právě jsem na pravém boku a levém několirkát mezitím několikrát svíčka, aby to zateklo co nejdál, proto jsem neměla ani problém to po hodině tohoto šaškování udržet až do dalšího dne, či dokonce 2 ,5 dne.
Asi, že to zatím nezabralo, a léčitel píše, že se neuchytilo kvůli imunitě špatné , kterou způsobuje chlamydie trachomatis - nemám ji v testech vůbec, jen v protilátky slabé v IGG, které neléčí ani jediný doktor, kteý je léčí, ale věřím léčiteli , tak to beru, že to tak je. Tak se neuchytilo. Ale co čtu, k uchycení dochází u každého jinak , za jinou dobu . A borelie jsou taky agresivní bakterie, ALS , Revma a roztroušenou sklerozu, také dělají bakterie zrovna borelky, chlamydie tracho atd....a je zde i ve světě spousty lidí, kterým to zabralo a to i ne metoda dárce klystýr, a ne takové množství, ale hlavně kvalitní a několikrát. Takže opravdu člověk tomu nerozumí. V zahraničí dárce klystýr prostě nedělá , nikde jsem o tom nečetla a to jsem projela miliony diskuzí , stránek, klinik......Asi to je vždy na každém těle, jak se s tím popasuje. Proto nechci házet ještě flintu do žita a těším se, že ta příští bude úspěšnější. O udržení doby se již nebojím, to myslím, že je dostatečné. Protože voda se vstřebala a stolice tam působila několik hodin a to i v zadní částí. Díky kapslím zase se dostala do tenkého střeva. Tak snad. Děkuji za rady a těším se na nějaké pozitivní příběhy dalších s ekzémy, roztroušenou sklerozou, boreliozou, či dokonce chlamydiema.....všemi těmi hnusy, co člověka omylem potkají, aniž by žil špatně, či promiskuitně, či jakkoliv jinak. Na padání vlasů samozřejmě pozitivní příběhy uvítám také. Ono naděje a příběhy vyléčení dávají naději a posilují víru ve vlastní vyléčení. Děkuji všem moc, že se zde dělí o své vlastní zkušenosti, které mohou pomoci i ostatním lidem.