Menma21 píše:
Zdravím Jarda, ja mam tiež 3,5 % koncentráciu, ale dávam si celkom o dosť vyššie dávky ako píšete. Za deň je aj 300+ kvapiek, dokonca som si raz dal k jedlu asi 150 kvapiek, bolo to už veľa, ale obyčajne dávky 10-15 kvapiek su pre mňa žalostne málo, keď som si dával 10-15 prípade 20 tak ma pálila záha, s väčším jedlom aj pri 30. Prečo to tak je? Mam veľký nedostatok hcl? Je potrebne riešiť len Nadobličky?? Mam kúpené sladké drievko a dávam si 3x kávovú lyžičku denne, za pár týždňov budem užívať aj selén a jod. Aby som riešil aj štítnu žlazu. Neviem čo to stačí.
Ešte by som sa vás chcel spýtať o nejakom lacnom zdroji probiotik a prebiotik, Tabletky kupovať je dosť nákladne, hlavne teda probiotika. Skúšal som aj kefír, no jedna vec je že mne takéto mliečke výrobky nikdy moc nechutili pil som to nasilu, a ďalšia vec je že mi to stálo v žalúdku a cítil som sa ako balón, preto neviem ako by som si lacno zadovážil nejaký zdroj probiotik. Napadlo ma ešte dávať si kefir do jogurtu, a nejak to ochutil dá sa to? Napríklad by som kupil 10x 500 gramový biely jogurt dal tam kefir a nejaku škoricu nehal to tak pár dni, dalo by sa to konzumovať ? Prípade potom z toho jogurtu urobiť dalši kefirový jogurt ? (myslim tak že tie probiotika z toho prveho jogurtu dal do noveho nech sa rozmnožia) Prípade dať tam škoricu aspoň. Alebo niečo podobné so sirinou patlaninou ? Ďakujem.
Tak je možné že máte opravdu hodně vystříleno a pak je prostě potřeba dodat krátkodobě více. Trochu to může pomoci řešit sůl, pokud nemáte nějak vysoký tlak. Pokud jde o probiotika, tam nemusí jít vždy o výhodu, pokud máte přemnožené SIBO, znamenají naopak zásadní problém. Možná že ideální je v takovém případě používat Floraphage, to mám na e-schopu, tak se podívejte. Tento prostředek působí selektivně tak že inhibuje nežádoucí bakterie a ty potřebné naopak umožní namnožit,tím že jim vyčistí místo k reprodukci.