Jarda píše:
Cysta se skutečně dá celkem bez problémů odstranit změnou životního stylu, to jsem zde již mnohokrát psal a i to dost lidí vyzkoušelo a funguje to. Zda se dá vyloučit přímo obličejem netuším, ale i to je možné, prostě tělo někudy otevře kanál a bordel vypustí. Většinou cystu tělo prostě zase rozebere a vyloučí normální cestou tedy střevem jako hlenovitý materiál.
Velice děkuji za odpověď, možná by jste měl poučit o tomto celé oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie, ve špitálech, protože údajně podle nich, a tím naočkovali i mě, není alternativy výkonu, tedy jiná možnost neexistuje. Jenom kuchat kuchat kuchat, ještě předemnou ten chirurg řekne, táák dneska budeme extrahovat až se z nás bude kouřit.
tohle řekne přede mnou
tedy před někým kdo by nevěřil ani těm nejlepším doktorům na světě. No a to podotýkám, že už před těmi lety, mě objednali přednostně, se dovětkem "aby se mi ta cysta neprovalila" to asi mysleli aby nepraskla určitě. Mno, asi nemusím říkat, že už mě tam neviděli a doufám že ani neuvidí, teda uvidí pokud budu mít čas zajdu si tam na RTG, a budu chtít po doktorech vysvětlení, kde je ta cysta, zuby jsem si opravil sám, ovšem až takový machr, abych si odstranil cystu chirurgicky, to nejsem
Každopádně mám radost! Už jen z toho, že jsem probudil v 7 ráno, a můžu tady v pohodě psát, necítím se špatně, unaveně, nemám ksicht samou díru, a to jsem se včera celkem strhal.. To je přesně ono, já věděl že ten stav permanentní únavy není normální, že jsem od 15ti let takřka nepřibral, ta cysta mi žrala život !No + ta hromada dalších zanedbaných problémů. Sakra k čemu jsou ti doktoři !? Sedí to půl života na fakultě za naše prachy, pak to z ní vyleze a je to blbější jak kdejaký montér co se zajímá o zdraví
to je síla celkem, tak jako ta prohlídka na kterou jsem šel jen abych mě nevyrazily z pracáku, tam kdybych tehdá měl přes půl lýtka nádor, tak ta doktorka to nezjistí.. protože se tam prostě nepodívá,a taky protože je slepá, teda vidí, ale nevnímá, asi.. nebo nevím jinak si to nedovedu vysvětlit, jelikož já nikdy nevypadal od pohledu příliš zdravě, třeba na ty boláky v ksichtě se ani nezeptala, na ty ďúry v zubech, to asi viděla
ale taky to asi není její obor, celé je to fraška, nejen stomatologie celá medicína, je to jen o penězích za naše zdraví. Mám stochutí jít do politiky s radikálním programem, že za rok tady na stole budou ležet nevyužité miliardy a dělejte si s něma co chcete jen je neprošustrujte na darmožroutech co si o sobě bůh ví co myslí. Každopádně děkuji za odpověď.