Xion píše:
Skor- vymyvanie mozgov, plan NWO agendy... a samozrejme, neandrtalci sa chytaju, ako rybicky na hacik.
Xion, ty si už ukázal svoju "inteligenciu", ak nechápeš, že prirodzená strava pre človeka je tá, ktorú mu (ako aj všetkým ostatným živočíchom) divoká príroda DODÁ "NA POČKANIE", buď do pár hodín, alebo do pár dní. Zelenina a ovocie v lese nerastie (tým nechcem povedať, že človek nemôže jesť zeleninu a ovocie AKO DOPLNOK), huby a lesné plody sú len sezónne (a ktorý človek sa z toho NASÝTI ? ŽIADEN). Navyše v lese nájdeš vajíčka LEN V SEZÓNE, a aj to by si musel vyliesť na stovky stromov, aby si sa najedol z vajec (ktoré už na druhý deň nebudú...)... Tým nechcem povedať že vajíčka človek nemá jesť, tým chcem povedať, že vajíčka sú veľmi ťažko zohnateľné v prírode inokedy, než v sezóne (a my ľudia môžme byť radi, že nám ich hlavne sliepky znášajú). Ďalej - na mliečne výrobky v prírode zabudni - kým si neochočíš kozu, kravu.... a to do pár hodín či pár dní (aby si prežil, či budeš loviť 3 týždne hladujúci bez sily ?) proste nedokážeš, navyše ani na tom by si neprežil, na tom by si živoril. Obilniny a strukoviny ti príroda NEPONÚKA, vyšľachtil to človek, a zďaleka neposkytujú pre človeka vhodnú výživu - má to minimum tukov, prebytok sacharidov, veľmi ťažko sa to žne (či ako sa tomu hovorí), treba to potom drviť (na zabitie zvieraťa ťi stačia kamene, nôž...), fermentovať, variť... (mäso môžeš jesť aj surové - hlavne vnútornosti, tie chutia surové lepšie ako svalovina a ľahšie sa kušú)... Rastlinné potraviny nemajú B6, B12, vitamín A, vitamín D, vitamín F, vitamín K2...... nemajú cholesterol (ktorý je pre zdravie z potravy NEVYHNUTNÝ), majú samé prozápalové omega6 tuky (ak chceš bielkoviny z orechov, tak kokosový je zlá voľba - má len 6g bielkovín na 100g), prebytok sacharidov (ak chceš dostatok bielkovín zo zŕn, ktoré v prírode aj tak nikde nenájdeš rásť...)....
XION, MÁŠ SMOLU, VEGÁNSTVO JE PLÁN NWO AGENDY, či sa ti to páči alebo nie. Nasvedčuje tomu totálne všetko. Môžeš si fakt písať čo len chceš, v skutočnosti nevyvrátiš ani jednu moju myšlienku z tohto, čo som napísal v tejto reakcii.....
Pekne si zob všeliaké doplnky výživy. Ja užívam len HCL (lebo sa mi jej tvorí málo - z dôvodov že nemám v živote vyriešené dôležité veci čo má vplyv aj na tvorbu HCL), enzýmy (amyláza, proteáza, lipáza) ktoré by som ani užívať nemusel, ale prečo neuľahčiť trávenie ešte viac ? A k tomu probiotiká, ktoré šupnem (prášok z jednej tobolky) vždy do kapusty či cvikly, keď ich idem dať kvasiť a chcem mať 100% istotu, že sa kvasenie podarí.
Ty si pekne papkaj chemické B-čka, D-čko, A-čko, a neviem čo všeličo čo zobeš z dôvodu, že nekonzumuješ prirodzenú stravu. A trep tu aj naďalej (ak ťa to ešte baví), že živočíšna strava a hlavne mäso sú pre človeka škodlivé potraviny... Hlavne, že by si bez nich v prírode NEPREŽIL, a v civilizácií pri nich len "prežívaš" a ničíš si zdravie. Veď si len zisti na nete (napr. youtube), koľko ľudí skončilo s vegánstvom, lebo im to ničilo/zničilo zdravie... A nezabudni napísať tú najväčšiu kktinu, výhovorku typu "Lebo nevedeli ako SPRÁVNE praktizovať vegánstvo"... Ahaaa.... dobre....... Prírodné národy nemusia čítať a študovať NIČ, tie proste jedia to čo je v lese a na lúkach - a to je mäso (orgány a svalovina), živočíšne tuky, príležitostne vajcia, mliečne produkty (ak chovajú dobytok), nejaké rastliny a bobule ako doplnok...... A čím menej živočíšnych a viac rastlinných potravín kmene konzumujú, tým je ich zdravie horšie (to si vie každý kto chce ľahko dohľadať).....
XION, SI TOTÁLNE NA SMIECH, a ja pred tebou varujem každého, kto sa chce niečo dozvedieť o zdravom stravovaní sa. V skutočnosti o ňom vieš totiž prd. Si vcelku možno odborník na doplnky výživy. Tým to hasne. Ale doplnkami výživy poriešiš LEN NIEČO, nie sú spásonostné. Základ je KVALITNÁ A PRE ČLOVEKA VHODNÁ STRAVA. A ty takú odmietaš.
Len si pekne žerkaj vegánske ch*joviny, buď závislý na multivitamínových a multiminerálových doplnkoch výživy (ktoré ti aj tak nepomôžu dostatočne vykompenzovať vegánsku stravu), a ži si s vedomým, že bez tých doplnkov výživy by si bol o pár rokov ....... so zdravím V R*TI.
Mimochodom, strava buduje aj mozog. V skutočnosti, aj keď si možno myslíš opak, SI OVCOU. Ja ovcou nie som, a nikdy nebudem. Moja strava za posledných 8 rokov je prevažne živočíšneho charakteru, prevažne tuková. Ty konzumuješ "stravu otrokov" - tú najmenej cennú.
A nezabúdaj, WHO podporuje čo najväčšiu koznumáciu obilnín, strukovín, ovocia, zeleniny, chudého mäsa......VŠETKO TÚ NA VÝŽIVU NAJCHUDOBNEJŠIU STRAVU.......... Prečo asi ?
Dôveruješ WHO ? Dôveruješ GATESOVI ?
Ach............ no, je škoda, kam si sa za tie roky "dostal", Xion.....