Modrovous: nezahovaraj, ty ZBABELEC.... !
Pisal si toto : "Někde jsem četl, že
zdravé množství sacharidů v jednom jídle je 0,3 gramů na kilogram tělesné hmotnosti"... Boha jeho..... Takze stale trvas na tom, ze to nie je BLABOL??? Ak by to bola pravda, tak by bolo nezdrave pre 50kg zenu zjest 1 banan, lebo ma viac ako 15g sacharidov... A keby zjedla aj 25g ryze (vazene v surovom stave), uz by to bolo viac, nez je "zdrave". Podla toho primitivneho textu ktory si napisal. Nie si autorom, len si to kvazi citoval, alwbo si informaciu riadne ZKOMOLIL, ale, do riti, preco sa tak pchas niekam panovi Jardovi ze aky on je mudry, chapavy, miesto toho, aby si priznal, ze si skratka napisal BLUD ???
Lebo ak male/mierne hnutie s cukrom v krvi je NEZDRAVE, potom vlastne hovoris, ze pre clovek je vhodna len zivocisna strava, lebo napr. 70kg vaziaci muz v jednom jedle nemoze prijat (aby to bolo akoze ZDRAVE...) viac nez 22g sacharidov.... Ale z toho sa 70kg vaziaci muz/zena NIKDY NENAJE... Ved to je uplny PRD... Samozrejme, ak sa k tomu neprida mozno 50g bielkovin a 100g tuku... Cize to vidim na mäso ci vajcia a maslom/mastou, a malicky krajcek chleba k tomu (alebo trosilinku ryze).
Navyse - si totalne mimo, mozno ti chyba kreatin .... Lebo ja som sa pytal v uvodnej otazke tohto topicu na mnozstvo sacharidov v jednom jedle SPOLU S BIELKOVINAMI A TUKMI, pripadne S VLAKNINOU (cely plod ovocia, zeleniny vysokosacharidovej, celozrne obilniny/strukoviny).... S bielkovinami a tukmi nehne 3pg sacharidov s krvnym cukrom nie ze 80kg chlapovi, ale ani 15kg DECKU. A ty tu pises o konzumacii cistej glukozy...
Takze kto nepochopil - ja, ci ty ??? No jasne, ze TY. Keby som si daval v tej kasi 120g sacharidov (ako eom aj daval, v spojitosti s bielkovinami, tukmi a vlakninou), nezevihlo mi ziaden cukor sposobom, zeby to bolo nezdrave - a uz vobec nie v pripade, ked som tu kasu jedol 21 hodin po poslednom jedle minuleho dna. ALE keby som vypil nalacno behom 5 minut pol litra/liter vody s rozpustenymi 120g glukozy, to by uz bolo nieco uplne ine...tam by to uz jednoznacne vadilo a nebolo by to zdrave.
Nerob zo mna teda nechapavca, ale pis VECNE, pretoze si skratka napisal BLUD. Preco to teda nepriznas ? Utrpi tvoje ego ? Len takou banalnostou ze si napisal somarinu ? ... Strasne. Ci stale trvas na tom, ze viac nez 30g sacharidov v jedle je pre 100kg muza uz nezdrave ? Budes si za tym zanovito, tvrdohlavo stat ?