janna.verner píše:
Bohužel tak já musím napsat, že na mě transplantaci vůbec nezabrala.
Měla jsem 4 dárce - dva prověřené dospělé z rodiny, dvě úplně zdravé děti, které nebývají vůbec nemocné(6 a 10let).
Proběhlo asi 20 transplantací během 3 měsíců, někdy jsem michala 2 i 3 dárce (jak se to sešlo) a bohužel dodnes necítím ale vůbec žádnou změnu, v ničem.
Zkusím ještě ty tobolky, ale už jsem skeptická. Mám střevní problémy, velké migrény, poslední dobou jsem měla i problémy se žaludkem, půl roku mi padají hodně vlasy. Stresu se snažím vyhýbat.
Zkoušela jsem i Mutaflor několik velkých balení, stále beru hodně Biopronu 9 Premium, hořčík, vit.B, selen, zinek atd. zdravá strava, žádný lepek ani cukr...
Někdo se ptal na molekulární vodík...ten jsem taky vyzkoušela, měla asi 3 balení a bohužel musím říct, že je to velice drahá záležitost a výsledek 0!!
Podotýkám že se stravuji zdravě, domácí kefír, lněné semínko, zelenina, kokosák, - vše v biokvalitě, dodržuji Jardovy pokyny a zatím se moc nedaří.
Zatím to nevzdávám, ale už mi zaˇínají docházet síly, když vidím ty nezdary...
Vodík z tablet to je celkem ekonomická hovadina, je to extrémně předražené, spíše bych si ho vyráběl z hořčíkových tyček, nebo generátorem vodíku. Oboje bych uměl i zajistit a za hodně slušné ceny. Tam je docela zajímavý údaj že nadýchat se dá za půl hodiny při produkci 200 ccm/min stejné množství vodíku na jaké by musel člověk vypít v 800 l vody, což asi nikdo nedá.