JednorazovyNICK píše:
(sorry za OT) Xion, nie som nahodou uzivatelom s nickom "scooors" ??? Lebo pisem podobnym stylom ako on (ja teraz bez diakritiky - som na mobile)... Tak to skus vypatrat, ty neuspesny (aspon v tychto ohladoch) patrac...
(este raz, sorry za OT)
Teoreticky by si to mohol byt ty, ze si si roky dozadu zalozil fake nick, a naschval si pisal trochu inym stylom, keby si ho nahodou na nieco potreboval. Potom si to spravil tak, ked si si vsimol, ze som to do inej temy napisal ze si to ty, co bolo 26 augusta, ze este predcim si si zalozil jednorazovy nick, tak si tam prispel toho 3.9., a potom reagoval az o 10 dni s tym jednorazovym nickom, aby to vyzeralo, ze scooors nemozes byt ty.
Necudoval by som sa, pri tom, ako riesis niektore veci, by si toho schopny bol, ale zda sa mi to malo pravdepodobne. Ja sa riadim podla intuicie, a ta mi hovori, ze scoors niesi ty, ale ten fekalista, to ma nepresvedcis, lebo to je uplne totozny styl pisania. Ja som precital tisicky prispevkov po forach, a ty mas uplne jedinecny styl pisania, aj uvazovania a rozvadzania detailov. Tvoj prispevok proste spoznam, pokial ho specialne nejako nemaskujes, ale pises tak ako si zvyknuty, tak ta odhalim aj na inom nicku.