JednorazovyNICK píše:
Ja si neviem predstavit erotiku vykonavat kazdy den, a nie to este kazdy den "nadivoko" ... Narovinu - ked moja buduca partnerka bude chciet zazivat divoku suloz, tak bud sa rozideme, alebo ... Ja jej nu proste nedam... Mne sa "trtkacka" proste hnusi.... Ked styk, pekne jemne... Ked drsnost, tak akokolvek inak, len nie pri styku (akomkolvek), drsne vnikanie do zeny mne osobne nehovori ABSOLUTNE NIC... Drsny v erotike vsak byt viem, niekedy aj naozaj rad, ale inymi sposobmi. Proste vzdy pri predstave divokej "trtkacky" si uvedomim ze tam moze ist LEN A LEN O ORGASZMUS (oboch, alebo len muzov - ked ejakuluje skor nez zena dosiahne orgazmus), a pre mna je moj orgazmus v erotike vecou, ktoru nechcem castejsie ako 1x, vynimocne 2x mesacne, a aj to musi byt doprevadzane nehou a nie zivocisnou sukackou...
Ja to mam tak, niekto inak... Len je to "na prd", ked si dvaja rozumeju, pacia sa jeden druhemu velmi, mozno aj obaja maju malo zabran v erotike (co je fajn), ale obaja maju UPLNE INY TEMPERAMENT...
Navyse...urcitym sposobom sa mi hnusi ta nenazranost niektorych zien... Pamätam ja casy minule (uz dlho milenectva neriesim), ked niektore slecny chceli byt X krat spravene... Chceli to rukou (lebo nadivoko, drsne), bolo sice krasne sa pozerat na tie roztuzene vyrazy tvare a pocuvat ten lahodny "achkot", ale....citil som sa ako nejaka hracka ci pristroj na orgazmy.... Nestacil jej ani jeden ani dva... A mne staci jeden na mesiac....a pritom muzsky orgazmus je v porovnani so zenskym (vidiet podla prejavov a podla ich dlzky) ako zubrienka v porovnani so zabou.... 8 sekund niecoho, co v druhej polovici casu doznieva, a sice to je pekne, nie je to az take uzasne... Mne to (moj orgazmus) fakt staci raz mesacne. Na 2x ma musi zena prehovorit...
A mat sex kazdy den ? ...NUDA... Mozno na zaciatku vztahu. Ale ani to nie kazdy den...aspon 1 den v tyzdni nech je bez sexu....
Vidim to na to, ze si budem musiet najst viac citovo nez sexualne zalozenu... Nie, nemam ziadne zabrany, ale nie proste nie som nenazraty a sex pre mna nie je "gro" vztahu...
Mam 30r., a takto som to vnimal aj ked som mal 21.
Ono je to s tou potřebou dosti individuální jak nakonec říká a starý, ale dobrý vtip. Potkají se dvě důchodkyně: Dobrý den, paní Horáčková, jak se vám daří? Ale...to víte...Jsem v domově důchodců, chodím do divadla, do kina, do parku a večer, večer ke mně chodí pan Novák, sedne si ke mně na postel a předčítá mi talmud. Oóó, jaká nádhera. A co vy? No, já jsem taky v domově. Chodím do divadla, krmím labutě a večer, večer ke mně chodí pan Procházka. Sedne si ke mně na postel. No a talmud nemáme, tak šukáme.