DepresivniSlecna píše:
Poradí mi někdo, co mám dělat? Už 10 let se léčím z depresí, psychiatři na mě zkouší různá depresiva, ale žádná na mě nezabírají. Zkoušela jsem už 6 druhů antidepresiva, vůbec mi to nepomáhá, neustále myslím na sebevraždu. Existuje nějaká přírodní léčba? Zatím jsem zkoušela jen třezalku, ale ta taky nezabírá.
Dobrý den. Aktuálně se velmi profiluje staronová koinfekce (obecně je považovaná za doprovodnou infekci boreliozy, ale jedná se dlouhodobě o samostatnou infekci) boreliozy, která se jmenuje bartoneloza. Pravděpodobně dochází k mutaci, protože působí obrovské psychické problémy. Dochází velmi rychle k nárůstu "sebevražedných myšlenek", pocitům rozdvojené osobnosti, velmi častým a mocným změnám nálad, nenadálé agresivitě, bojovnému jednání, obecně známý člověk se doslova mění před očima, v řádu několika dní. Z fyzických projevů především POTS - bušení srdce, velmi nezvyklé, velmi rychlé a intenzivní, velmi špatné dýchání (i vrcholových sportovců), návaly deprese, návaly panik a také dráždivý močový měchýř (!). Oční mlha, meningitická bolest hlavy, zadrhávání řeči, chůze, to vše může ale nemusí nastat.
K identifikaci je potřeba velmi kvalitní laboratoř, bez problému se dá identifikovat v krvi, ale musí se to udělat opravdu precizně. Kdokoli má podobní pocity, myšlenky na sebevraždu, velmi doporučuji věnovat této infekci maximální pozornost. V USA mají specialní laboratoř, v Čechách doporučuji jednoznačně boreliozového lékaře no.1 (ve zprávě rád sdělím jméno prověřeným členům).
Léčba je relativně snadná, léčí se a to velmi úspěšně ATB kombinací. Dochází prakticky k návratu všech prvků osobnosti zpět k normálu.
Dá se také použít, nebo ještě lépe, ATB léčba se dá také DOPLNIT bylinným protokolem. Ale ATB léčba je v tomto případě naprosto nezbytná.
Toto by měli vědět psychoterapeuti a psychiatři, protože, bohužel, zažil jsem na člověku téměř blízkém, tak rapidní nárůst problémů, kdy se během několika týdnů nejen jeden lidský život zhroutil, ale také dokonal.
Psychoterapeuti (znám jich několik nejen jako jejich klient, ale také kamarád a přítel), by měli být odborně přeškolení, protože bagatelizují tuto infekci a antidepresiva na ní NEZABÍRAJÍ.
Vím o této infekci opravdu hodně. Prostudoval jsem propracovaná zahraniční fora, ale i ryze vědecké články o bartoneloze (vše v angličtině), jsem mnohokrát pročetl a vyfiltroval důležité informace. Pro ty, kteří rádi napadají všechna sdělení prostě třeba z plezíru, nebo proto, že sami se nedokáží přehoupnout přes své ego, nebo pro kohokoli koho to prostě zajímá, zde uvádím tento odkaz
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2100128/ a zároven konstatuji, že se nebudu s nikým přít ani diskutovat, protože není tady takový člen, který by o této infekci věděl alespon minimum, a s teoretikem vůbec nebudu marnit čas.
K léčení - používají se velmi sofistikované metody, jak dopravit bioinformace do těla, včetně homeopatických nosod řady typů (některé každý den lahvička, u některých stačí každý den 30 kapek atd), infrared/laser imprint boinformace skrz srdeční čakru do těla a podobně. Jsou to metody velmi mocné. Ale mocný je v tomto případě také protivník.
Nejkvalitnější bylinný protokol má Buhner. Má dokonce poradnu, kde je řada vláken o této i jiných infekcích a existuje kvalitní výrobce tinktur (USA), kde se dá celý jeho protokol měsíc po měsíci koupit. Je pro každý měsíc jiný. Je to tedy velmi, velmi drahé (myslím že měsíc stojí s 50% slevou 350 dolarů), ale je zde jistota, že se jedná o nejkvalitnější produkty. Další světový lékař je v Německu. Létají za ním pacienti z USA, Japonska... díky zákonům v Německu, které jsou podstatně benevolentnější než zde, u něj zůstávají několik týdnů a léčí je za velmi velké peníze, ale těmi nejmodernějšími postupy a technikami. Podstatné homeopatické nosody, které jsou součástí té léčby, každý pacient pije přímo před lékařem v zamčené laboratoři, bioinformační preparát nesmí opustit budovu.
Nicméně, znovu předesílám, nezbytně nutný je protokol ATB.
Z mých vlastních zkušeností vím, že stav v bartoneloze je prakticky k nevydržení. Ti, kteří jsou ... duševně trochu méně spojení s vlastním tělem, nebo zas tak nelpí na této inkarnaci, nejsou daleko volit odchod. Proto prosím, volte velmi opatrně kroky, pokud se cítíte podobně svízelně. Řešení existuje a zabírá velmi spolehlivě.
PS: na tento stav nepomáhá ani chelace, ani suplementace minerály, ani čištění, ani antiparazitika. Všechny tyto techniky jsou ale dobrými pomocníky, které je dobré do ATB protokolu zaimplementovat, nebo použít jakmile se s protokolem končí, ale tak, aby se účinek ATB neohrozil.
ATB - jedná se o dvojkombinaci, je známá i lékařům a vlastně by jí měli správně předepisovat. V dnešní době ale jeden opravdu neví, jak zareaguje SUKL a medicínské loby, proto je na místě být maximálně obezřetný.