Zvedavy : bolesti pocas menstruacie maju z vlastnej blbosti : vela psenice a cukru
Mne sa paci zo zaciatku vidiet ako je zo mna zena "paf", ked jej sposobim vela orgazmov (ked sa jedna o zenu, na ktorej mi velmi zalezi...tie boli asi 3 len). Ale za chvilu ma to proste prejde.
JA ZENE NEBRANIM, nech si zaziva 100 orgazmov denne... Ale ja jej ich sposobovat nebudem... Mne je to uz uplne fuk, zeny sa v dnesnej dobe stali OTROKYNE orgazmov... Muzi uz vedia do detailov ako plne uspokojit zenu, zeny same vedia ako sa plne uspokojit...
Ja som so vzdy ako kkt naivne myslel v minulosti, ze sex je RELAX....ALE OMYL...PRE MUZA JE TO FUSKA, pokial nechce, aby cely sex so vsetkym trval 15-20 minut...
Aj tak je to vsetko len oj*b prirody....NA CHVILU... Ta skurv*na nadrzanost, kedy zeny su schopne klamat, totalne zvelicovat, atd... A rovnako to plati u nas muzov... Ked mi zena v posteli povie "lubim ta", a pritom sme spolu na druhom rande (ano, aj take sa stalo par krat), mam chut ju poslat do... LEBO KLAME... A je mi sumafuk, ze to mysli v dobrom.... Tak casto si prajem, aby som nemal sexualne pudy... Ale nejde to... Ked raz za dlhsi cas dostanem sms od nejakej "byvalej" (byvalej aj X rokov dozadu), ze ako sa mam, atd, tak viem presne o co ide.... A vykrutim sa z toho.....
Zvedavy, sexujes s tvojim orgazmom, alebo bez ? A ako casto ? Sme tu anonymne, takze by si nemusel mat problem odpovedat. Vies, ked chce zena byt poriadne "vys*kana" (ako inak to napisat), tak...sa necitim vo svojej kozi...... To ma proste nebavi...nech ide do p***, a rovno aj ja mozem ist....
... Proste nech ju niekto vysuka...KED SA MNE NECHCE, nebudem sa pretvarovat. A myslim, ze na nejaku dobu uz nechcem sex ani vidiet, aj ked som ho minule mal PO DLHEJ DOBE.... Mal som ho ale s cistou "konzumentkou" nenasytnou.... A po tom vsetkom (ja som orgazmus nedosiahol, orgazmus pocas sexu chcem len vo vztahu, a aj to len tak 1x mesacne) som jej mal chut povedat nech mi da pokoj a ze ju nechcem ani vidiet... Nepovedal som jej to....ale uz sme sa nestretli. Lebo som jej dal najavo (hoci cez pismenka), ze to nie je nic pre mna...a ze uz si to nechcem zopakovat.
Radsej si ho raz mesacne vyh*nim, raz mesacne vypustim zopar slz (z oci), a nejak to pojde dalej... Alebo len natriafam na same nymfy ? ... Mam uz toho dost... "Svätice" s nenasytnou kundou...
Dam si pauzu od tejto stranky... Este si precitam tvoju reakciu (ak napises), a to je vsetko...
Ale mne masturbacia skodi.... Ja ked si uz zo zufalstva vyh....., tak ma prepadne mensia depresia...SKLAMANIE...leho to co chcem nie je skurvena masturbacia, ale laska a v nej krasna erotika bez zabran, ale NIE s nymfomankou.....