Menma21 píše:
Takže podla vás ma strava obsahovať všetky potrebne vitaminy,minerály a enzýmy pre telo, + dodržovať zasaditosť stravy, nebyť v strese a pod.
Čítam váš web, je tu toho veľa, chcem sa spýtať na pár vecí, kedže strava ma byt surová, tak borkolicu a podobné zeleniny napríklad karfiol konzumujete surove? ALebo existuju výnimky a môže sa napriklad spraviť borkolica na pare?
Píšete že obilniny jedine klíčiť aj to male množstvo. Celkom mi robí problém to, že sa nesmu žiadne takéto sacharidy či už tepelne spracované alebo aj surové, ako mam vydržať na surovej strave? Najem sa a do 2-3 hodin som hladný, momentélne nechodím do práce, ale neviem si predstaviť ako by som mal fungovať v práci, tam to funguje väčšinou tak že je jedna prestávka tam do seba človek natlačí všetko čo sa da a potom dalšich 5+ hodin je najedený, neodsudzujem surovú stravu, ja to chcem praktikovať celý život len si musim ujasniť nejaké veci. Čo robiť v tomto prípade? Bude mi stačiť energia len zo zeleniny, a určiteho množstva tukov?
Ako je to s tukmi ? Môžem jesť semiačka,orechy aj vo väčšiom množstve? a ešte strukoviny, fazula je v surovom stave jedovatá, takže fazulu kedže ide tiež o sacharid a v surovom strave sa jesť nedá, mam vylúčiť ? Celkovo strukoviny? Ešte ma napadlo orechove mlieko, aké množstvo denne/týždenne je možne piť orechove mlieko?
Volakde som videl že hovoríte že je problém jesť tuky s cukrami zároveň, vážne neviem kde, ak to nájdem tak to sem dám, ako ste to myslel? To znamená že napríklad s ovocím (alebo ovocnou štavou) nesmiem kombinovať tuky? Kedže aj v ovoci su nejake sacharidy.
EDIT: ešte doplním, ked mam zdravotne problémy, mal by som zo začiatku užívať tuky? Či len zelenina,ovocie, ovocne štavy? A čo orechove mlieko?
Viem že moje otázky su dosť zmätené, chcem si to všetko ujasniť a začať to tak praktikovať takže dosť toho neviem a nechcem robiť chyby. Ďakujem.
Boha krista, samé hlúposti chceš jesť
CHCEŠ SA ČISTIŤ ??????? .........HLADOVKA, KLYSTÍRY, SANKHAPRAKSALANA, DERIVAČNÝ KÚPEĽ, MLGANIE OLEJA, OČISTA PEČENE !!!!
CHCEŠ NABERAŤ ŽIVINY OD "A" PO "Z" ???? ......... MäSO, VAJCIA, MASLO, MASŤ, FERMENTOVANÉ OBILNINY/STRUKOVINY, TROCHU OVOCIA, KVASENÁ ZELENINA, KEFÍR....... POBYT NA SLNKU, NA ČERSTVOM VZDUCHU....
CHCEŠ PRÍSŤ O ZDRAVIE ??? TAK SA STAŤ VEGÁN..........