Alopat píše:
Souhlasím s JednorazovyNICK, antibiotika bakteriostatická s antiparazitárním přesahem anebo univerzální odčervovací kůra, tak trochu doufám, že se nám s panem Jardou podaří na sobě postupně ověřit přírodní prostředky na nitrobuněčné i střevní parazity. To, že u zu_za_na odešla kandida jenom dokládá, že zvolená ATB léčba zabrala.
Děkuju Jednorazovy Nick i Alopatovi za odpovědi. Dobře, je pravda, že dávkování může být až 400mg denně, mám teď předepsáno 200 (tady ale nutno poznamenat, že vážím tak možná 55 kg a měřím 170 cm a rozhodně nejsem roložitejší konstituce a dva na sobě nezávislí lékaři mi předepsali pouze 200 mg, avšak pro jistotu ze 3 týdnů (normální doba léčby) oba dva prodloužili na 4 týdny).
Já jsem právě na tu kandidózu žádné atb nebrala
Kandidóza vznikla, když jsem měla za sebou asi třikrát silnou angínu a atb tedy několikrát po sobě, o žádných probiotikách jsem tehdy neměla ani páru, dnes už bych na to šla celé jinak.
Ok, 1) myslíte si, že tedy můžu nakombinovat všechno výše zmíněné (rovnat kortizol, konopí, antiparazitární a protizánětlivá kůra kořením) A k tomu ještě ATB? To dávkování ještě kouknu.
2) Snad poslední blbý dotaz, příští víkend se vdávám, pak jedeme na svatební cestu, atb můžu začít brát hned teď, ale máte nějaké zkušenosti jestli ten zbytek vyvolá nějaké reakce? Zase abych se neodrovnala na ten jeden fakt důležitý den... (alkohol nepiju, tedy toto neřeším, ovšem slunci se ten den 100% nevyhnu, ikdyž udělám maximum). A ještě jednou díky za odpovědi!