Alopat píše:
Až do nástupu farmakomafie, která potlačuje pouze příznaky, rodinní lékaři uměli vyléčit terpentýnem a ricinovým olejem neblahé působení šmejdů velkých a chininem a klystýrem choroby způsobené šmejdem malým. Zvěrolékař dává dodnes podle symptomů nemocnému kusu úspěšně antiparazitika a pěstitel ke své radosti dodává rostlinám chybějící minerály, jinak by propukla kadeřavost, plíseň, atd. Hodně citlivé jsou na Ph a minerály akvarijní rybičky.
Jiná možnost než slovní agrese - zákeřná pomluva a osobní napadání Modrovousům ani nezbývá, kromě potupného stažení ocasu a pokorného odpochodování do kouta, což se jim pro zbytnělé já evidentně nechce, když k tématu a původním léčebným postupům v rumbakouli nic nemají a nedokáží popřít publikované závěry vědeckých studií, o které mám opřenu většinu ze svých pětiset příspěvků. Jediné, co prodávám, je med - potlačuje množení kandidy a parazitických prvoků.
Nezlob se na mě, ale na tom, že ten Tvůj přístroj EAV Salvia je podvod, na tom prostě musím trvat. Tento podvodný přístroj pouze dokáže změřit odpor kůže vyšetřovaného pacienta, tak maximálně to může ukázat, jestli je pacient zpocený.
Provozovatelé těchto přístrojů si pak diagnozu vymýšlejí, aby to vypadalo vědecky.
K čemu je diagnoza vycucaná z prstu?