Xion píše:
A mate niekde zalozenu temu, kde vlastne riesite, o ake problemy ide, a ako sa to asi v historii vyvijalo? To by nebolo zle, aby sme vedeli zbezne poradit.
Co sa tyka unave pri poste, mate to totzne, co som mal ja, nemozem hladovat dlhsie. Nakoniec bol problem vo velmi velkom premnozeni parazitov, ktore ked hladujete, vyvolavaju velmi neprijemne herxky, a telo je priotravane z ich toxinov a metabolickych vyluckov, vacsinou uz po jednom dni. Nejedna sa o parazity v creve, ale v tele (teda rozmiestnenie parazitov po tele). V tomto pripade je trojcatko len velmi malo ucinne. Takisto jod, ktory sa berie, nedosahuje take vysledky pri likvidacii parazitov, ako oresak cierny. Pouzivali ste lugolov roztok, alebo oresak cierny?
Pokial mate takto rozmiestnene parazity, tak mozem vam povedat, ze to co s nimi pohne, je dzusovy post (najdete tu aj temu), ktory trva aspon 21 dni. Hladovat som nedokazal ani ja, nijak dlhsie, ale dzusovy post som vydrzal, a cca po 10 dnoch mi vzdy zacalo byt o poznanie lepsie. No a na parazity v tele zabera MMS, ale velmi pomaly a dlhodobo. Teda tento stav naozaj trva vyriesit aj roky. Velmi pozitivne je doplnit co sa da, aby telo nebojovalo este aj s deficitmi, riesit parazity v creve, neustalimi trojcatkami (4x-5x do roka), protiparazitalnou stravou, zaradit aspon dzusove posty... a do toho brat priebezne MMS. Povedzme 2, 3 alebo 4 kury za rok. Parazity vam nikto nepotvrdi z mojej skusenosti, neda sa to nijak najst, iba ak pitvou, ale to by vas uz nezlozili naspat. Nenajdu ich ani medicinske testy, a magickym skrinkam typu biorezonancia sa neda verit. Na telove parazity este zaberaju niektore antihelmetika, ako je napisane v navode, ale tam je to uz lepsie riesit pod dohladom niekoho skusenejsieho ako Blahova, popripade o tom mat nieco nastudovane. Jedna sa najma o albendazol, praziquantel a ivermectin.
Do toho sa este zamerajte na podporu imunitneho systemu. Udruzjte si vitamin D na hodnote aspon 50, berte kolostrum, ak mate na to peniaze, betaglukany. Takisto berte kurkumovu pastu. A jedzte pravidelne ananas, aspon raz za tyzden zjedzte postupne 2 kilovy cerstvy ananas, a 1 papaju. A semienka z papaje si odlozte do mrazaku, a berte ich potom spolu s tym trojcatkom.
Aby sme to neriesili v teme o boraxe, mozete si zalozit aj vlastnu temu. Ale este by trebalo zistit ake probiotika ste brali (vacsina je nanic). Ten colohydro, uz nikdy nerobte. Nieje to pravda, s tymi crevami, ze su tam nanosy, ktore treba takto nasilne cistit, a parazity to tiez neodstrani. Vhodne su len kavove klystiri, a klystiri s MMS (kazdy den by som ich ale nerobil). Vazne sa treba dostat na tie hladovky. A ak mate dost penazi, este urcite zaradte enzymoterapiu (hoci zcasti spravi praci uz ten ananas a papaja). Inak ak ste dost majetny a mate odstavovac, anasovu stavu mozete pit aj kazdy den. Nalacno 2-3 deci. Ide to ale tiez dost do penazi. Vzdy zavisi od toho, kolko penazi mesacne mate na blbnutie so zdravim, ak 50-100 e, tak ste za vodou, mozete pouzit vela dobrych veci.
Co se tyce mych problemu tak ty jsou: vypadavani a sediveni vlasu, akne, unava, ospalost, spatna pamet a soustredeni, deprese, naladovost, nadymani, nemoznost pribrani na vaze, alergie na pyl. Mozna jsem na neco zapomnel, ale to hlavni jsem uvedl.
Vsechny tyto problemy pasuji take na parazity, na ktere jsem se dlouho dobu zameroval. U trojcatka jsem vzdy pouzival oresak. MMS jsem take bral, docela konske davky, i do klystyru. Albendazol, praziquantel a ivermectin jsem take bral po pecliven nastudovani - maximalni davky pro mou vahu a maximalni moznou dobu. Co se tyce probiotik tak to je Lacidofil a Biopron Forte. Take jsem zkousel koloidni stribro. Nikdy ani naznak, ze by se neco delo. Ty kavove klystyry jsem delal denne jelikoz ze me vychazelo neco cemu se rika ropeworm nebo provazovity cerv, ale to neni jiste, ze se urcite jedna o parazita. Jediny kavovy klystyr zabiral. Vyslo toho hodne, ale po nejake dobe to preslo a nikdy nedoslo k sebemensimu zlepseni nebo zhoresni stavu, tak jsem usoudil, ze se zrejme nejedna o parazita... S ananasem jsem take experimentoval, take jsem bral i ty enzymy v tabletkach a nic.
Jak jsem psal, tak jsem si udelal vlasovou analyzu, ze ktere vysly extremne velke deficity skoro vseho (muze byt take zpusobeno parazity nebo spatnym vstrebavanim - proto s mineraly beru HCl). Takze ted doplnuji mineraly. Potiz je v tom, ze jestli mam opravdu adrenalni unavu, tak pusty (i dzusove) mi muzou hodne pritizit. To by vysvetlovalo, proc se mi ty pusty nedari (samozrejme to sedi i na ty parazity). Ono staci vynechat jedno jidlo a umiram hlady a sotva muzu neco delat (hypoglykemie? nebo ze by se paraziti tak rychle a tak hodne ozyvali?). Vzhledem k tomu, ze jsem s parazity dlouho zapasil a vyzkousel temer vsechno, tak ted vyzkousim doplneni tech mineralu a budu resit adrenalni unavu. Asi si necham udelat test hormonu, abych mel jistotu. Pokud by se to nepotvrdilo nebo by to neprineslo zadne vysledky tak bych vyzkousel ty zeleninove stavy a znovu se pustil do parazitu...
Taky jsem si nechal nedavno udelat test na homocystein a vysla mi hodnota 28,4 takze to chci taky resit. Vim, ze i toto by odpovidalo parazitum, jelikoz spotrebovavaji velke mnozstvi B12. Bohuzel na ty parazity sedi vsechno, muzou zpusobit jakykoliv problem a neexistuje na to test. Ale nizka nebo zadna HCL, bez ktere se nic poradne nevstreba a zacnou vznikat deficity a vsechno v tele muze prestat fungovat, tak tom muze take odpovidat jakykoliv zdravotni problem.
Dalsi veci proc se branim tem pustum je to, ze moje BMI je 18,45. Nemuzu si dovolit shodit vahu, i kdyz vim, ze by se casem potom srovnalo, ale to srovnani by prislo az za nekolik mesicu a uz ted je to neprijemne...