Alopat píše:
Pro mě je kádrovák Modrovous nevychovaný, pomlouvačný a nevzdělaný člověk, který brání lidem v poznání, že se parazité podílejí na vzniku spousty chorob a zejména rakoviny, což bylo prokázáno vědeckou a lékařskou obcí. Naplňuje znaky havloidního fašisty a není daleko od toho začít si na ulici vytipovávat a napadat domnělé provozovatele a sympatizanty akupunktury, frekvenční terapie a měření odporu akupunkturních bodů, protože mu tyto metody nepřipadají vědecké - na fóru zdraví-az.cz už s tím honem na čarodejnice aktivně začal.
V anglicky mluvících zemích se veřejně hovoří o milionech případů rakoviny vyvolané parazity a jejich patogeny a zakladatel CancerActive Chris Woollams (původní profesí Oxford University Biochemist, který se specializoval na výzkum rakoviny a kvůli onemocnění své dcery se k němu vrátil a dnes pomáhá dalším pacientům přežít) potvrdil mé zjištění, že parazité jsou zapojeni v 70% těchto diagnóz. Smiřte se s tím.
chrismeanshealth@gmail.comNo o.k., Alopat... Ale tí paraziti sa dostávajú do tela/množia v tele, ktoré hostí dušu s nízkymi vibráciami..... a to sa nemusí jednať hneď o vraha, zlodeja, násilníka, tyrana, bitkára...
Momentálne (teda už dlhú dobu) aj ja mám vcelku nízke vibrácie, vibrácie typu nespokojnosť, hnev, strach (z nejakých vecí), zatrpknutosť (voči niečomu)... Kým som to neovládol v sebe (aby to pominulo), tak aspoň sa snažím spoliehať na super stravu, super detox, šetrenie čchi (aspoň formou obmädzovania ejakulácie)...
Keď to ovládnem, a zbavím sa negatívnych emócií, pocitov, stavov, tak samozrejme super životný štýl neopustím.
Ten mi už prischol na celý život...