pefi píše:
Kdysi jsem na jinak rozumných stránkách narazil na stručnou větu, že rakovina prsu je častá u žen, které mají vztahový problém se svou matkou a že se jí dá předcházet a částečně také čelit potíráním hrudníku Lugolovým roztokem. Zajímalo by mě, jaký na to panuje názor u zkušenějích, protože já opravdu nevím co si o tom mám myslet. Zbytek těch stránek byl velmi důvěryhodný a dával smysl i mému materiálnímu já.
Já jsem četl už tolik receptů na likvidaci rakoviny, že by z toho šla jednomu hlava kolem. Kde kdo má svůj zaručený recept a nějaké případy v okolí komu to pomohlo. Jeden ,,řeší" homocystein, druhý cukry, třetí psychiku a vztahy, čtvrtý parazity, pátý bakterie, šestý candidu, sedmý konopí, osmý výtažek ze štíra, devátý raw stravu, desátý MMS, jedenáctý bylinky, atd, atd. Spolehnout se ale jen na jednu věc je značně riziková záležitost. Jsem přesvědčený, že se musí vzít člověk jako celek a udělat změnu ve všech směrech a ani u toho není jistota. Ta není nikdy.
K tomu, co píšete: Dlouhodobý problém ve vztahu na kterém člověku záleží = stres=spouštěč problémů. Znám osobně pár lidí, kterým se objevila rakovina do půl roku od úmrtí partnera nebo od nějakého stresového období. Stres je fakt svině. Takže to u někoho možné sice je, ale není to v žádném případě pravidlem!
Jinak rakovina má sice ráda glukózu, ale v jistých případech se umí ,,nažrat" i jiných látek. Viz alternativnicesta.cz - čím se živí rakoviny.