Xion, ty paprd, nespajaj oznacenie "hlupak" s nenavistou, bud tak laskavy. Cela moja rodina vie ze moj stryko je Hlupak s velkym "H", ale nenavist k nemu necitime. Citime k nemu lutost - ako nu ja citim k hlupym (lebo ini nie su) veganom. Tym v zatvorke na konci tvojho prispevku si ma rozosmial... To je ale NAIVITA zapricinena nizkou inteligenciou... Otvor si YouTube, Xion... Len sa to tam hemzi byvalymi veganmi, ktori na veganskej strave dosli k roznym chorobam zapricinenym z nedostatku vitaminov, mineralov, bielkovin, zivocisnych tukov a....CHOLESTEROLU........ Sv3rige (byvaly vegan, teraz ale zbytocne velky prudas proti veganom - kde ja sa na neho chytam...) kazdy tyzden ma on-line skype rozhovor z nejakym byvalym veganom/vegankou, ktorym veganstvo znicilo zdravie... Lenze ked je niekto tak hlupy ako Xion (a vidi v tej mojej kritike NENAVIST - dalsi znak Xionovej hluposti), tak bude za SPRAVNY sposob stravovania povazovat konzumaciu veganskej stravy, ku ktorej bude suplementovat XY doplnkov vyzivy s takymi vitaminmi/mineralmi, koenzynmi, balasrnymi latkami, atd, ktore v rastlinnej strave NIE SU... Ved hlupaci vegani maju cely suflik v kredenci plny doplnkov vyzivy... ALE PODLA INTELIGENTNA XIONA je to predsa NORMALNE a prirodzene, ked clovek prejde na taky druh vyzivy, v ktorom je nutne (pre zachovanie ako-takeho aspon nejakeho zdravia) suplementovat desiatky zivin nenachadzajucich sa v rastlinach... Xion, znova si o cosi klesol... Nezabudaj vsak, ziadne suplementy plne nenahradia celistve mäso, maslo, vajicka, ryby..... Mne plne stacia traviace enzymy a C-cko + horcik a bor (ktorych je skratka malo v pôde), u vegana (ktory aspon trochu rozmysla - hoci zlym sposobom) je to len jedna lyzicka z taniera suplementacnej polievky... Stale viac a viac veganov sa "prebudza" a konci s veganstvom..... Zenam to zastavuje menstruaciu, obom pohlaviam to zhorsuje az zastavuje (ak su na tom dlhodobo) plodnost, deti dlhodobych (X rokov) veganov su horsie vyvinute nez "bezne" deti, o mdlych ociach, sedej kozi, zrychlenom starnuti dlhorocnych veganov sa ani netreba bavit... Neberme do uvahy vysvietene a digitalne vyretusovane (zadarmo a bez namahy, v roku 2018 to zvladne kazdy stredne vykonny PC) youtibe videa predtym dve bodiny sa malujucich zien, alebo 25 rocnych steroidovych kvazi veganov. Inteligent XION nepochopil, ze kvazi racionalne (bez sladkosti, mucnych kolacov) veganstvo je len horsia varianta kratkodobej diety, na ktorej sa da schudnut... Ale jeho dlhodobejsie zaradenie do denneho zivota je zdraviu velmi SKODLIVE. Xion je vsak nabozensky fanatik, a v hmotnom svete tiez potrebuje svoje nabozenstvo zalozene vsak tiez len NA VIERE, nie na realite. V duchovnom svete Xion veri jednemu bludu ktory z kazdeho cloveka robi hriesnika a neoslavuje zivot na Zemi, v materialnom svete Xion veri veganstvu, ktore je proti ludskemu zdraviu. Xion, nie, nie je to nenavist...je to LUTOST, ze si si tak ZLE vybral...
Edit : toto bola reakcia na Xionov komentar, ktory stihol zmazat skor, nez som si to vsimol, a napisal tuto reakciu. Nevadi.
_________________ 29.8. 2018 .......... Myslím, že by už aj stačilo....
|