JednorazovyNICK píše:
ZDENINA : stare herbare.... Ale odcervovat sa odcervuju (lebo maju co odcervovat) len ludia z mizernou stravou... A to bolo aj za cias "starych herbarov"... Ved sa jedol tekmer len chlieb, zemiaky, strukovina... Cholesterolu v strave beznych ludi (cize viac-menej chudoba v tej dobe) bolo minimum - to je prve negativum. Vitamin A, K2, F, dostatok tukov a bielkovin... NIC Z TOHO NEBOLO dostupne u (drvivej) väcsiny ludi...
Parazity napadnu len ludi, ktori NEZIJU ZDRAVO... Ty a Alopat pisete stylom, ako ked doktor povie ze niekto ma vysoky krvny tlak, takze treba lieky.... Miesto toho, aby sa tlak znizil ZMENOU zivotneho stylu.
Chcete aby parazitov v telach ludi ubudlo ? ZDRAVY ZIVOTNY STYL.....
A nadalej budete obaja tvrdit, ze parazity su zodpovedne za choroby ? Ja budem nadalej tvrdit, ze primarnou pricinou (ktora vo vysledku POZYVA parazity do ludskeho tela zahniezdit sa) je NEZDRAVY ZIVOTNY STYL, ktory oslabuje organy. Parazity su sekundarnym NASLEDKOM, ktoremu sa da jednoducho predist... Parazity napadaju "OSLABENE KUSY", nie zdravych ludi. A ze americke studie... Boha jeho....Dalsie sk*rvene americke studie desatrocia tvrdili, ze zdrava je nizkotucna strava (myslis ze skadial sa doatali na trh nizkotucne potraviny zbavene tuku, ak nie prvotne z U.S.A. ???), ze cholesterol v strave je zabijak (PRITOM OPAK JE PRAVDOU)...
Ja sa uz na ziadne studie nespolieham, a uz vobec nie z U.S.A.
Takže hezky popořadě.K té mizerné stravě.Za posledních 30 let v důsledku vyčerpanonnosti půdy (nedostatek stopových prvků,snaha o stále větší výnosy apod.) značně klesl obsah výživných látek v potravinách.Někdy i o 70 % Tudíž aby člověk doplnil množství mikro a makro elementů musel by se ládovat celý den.Ten parazitolog co si pořídil tu tasemnici a prý mu prospívá,jí údajně bohatou stravu.Budˇmá nějaký záhumenek a nebo žere jako kráva.Dřív se vězení dalo vyžít o chlebu a o vodě i několik let.Dneska by to asi byl velký problém.Také uvedl dostane-ly dítě do jednoho roku antibiotika,má zničenou střevní mikroflóru na celý život.Já jako mimino byla v nemocnici s moučnivkou v puse,kde mě samozřejmě cpali antibiotiky a jako správné dítě v té době byla kojena jen 6 neděl.Takže jsem takový chcípáček,který se chtě nechtě o alter. medicínu musí zabývat.
Velice jste mi urazil když si o mně myslíte,že nejlepší jsou na vše farmac.léky.Právě díky laickému studiu čínské medic.,čtením knih o alter.med.jsem zásadně proti lékům.Sama nic neberu a snažím se hledat příčinu jak ve stravě,pohybu ,psychice apod.A hlavně to bych na tomto servru ani nebyla.Alopat má pravdu v nebezpečí v přemnožení parazitů,i když plísně jsou dle mého ještě horší.
Zkrátka díky mnoha civilizačním vlivům,které nemá cenu zde jmenovat,což udělal někde velice kvalitně pan Zajíček, jsme už takový chcípáčci asi skoro všichni.Kvalitní gen fond mužů byl zlikvidován staletými válkami a když otec byl takový nedochůdče,jaký asi mohl být syn.A teď ještě chemie,znečištěné ovzduší apod.Musíme zkrátka si stěmito věcmi nějak poradit a každý hledat svou cestu.
PS prosím,řekněte mi co číst,asi jsem těch 30 let četla nekvalitní literaturu.