[quote="Xion":sb1r3sne]Dakujem Ti za studie a dalsie informacie, Alopat. Veru, o tom, ze ten kumarin sposobuje negativne veci, len u mysi, kde maju zablokovanu cestu odburavania v peceni, som predtym nevedel. Bolo by zaujimave zistit, ze u cloveka to tak nieje. Musim sa na to pozriet neskor, a dohladat nejake dokazy, ze to tak je, teda ze u cloveka sa kumarin odburava v pohode.
V kazdom pripade, ak mozem porovnat chut cassia skorice a cejlonskej, tak cassia vitazi. Ma aj prijemnejsiu chut. Tu cejlonsku som ale kupil len thymos, ked bola v akcii, takze je mozne, ze je pancovana, alebo nekvalitna. Chcem este skupit nejaku kvalitnejsiu, ci bude chutit rovnako.
Inak najlepsie by samozrejme bolo, keby sa ta cassia mohla jest vo vacsom mnozstve, to by boli usetrene peniaze.
Este pre Jednorazovynick - a umrtnost tej komunity pri porodoch, alebo v prvych rokoch veku, si tiez bral do uvahy? Lebo vies, su take komunity, kde sa slabych deti zbavovali, aby prezili len ti silni. A ti mozu jest aj surove maso s parazitmi, a budu zdravi. Tych ostatnych by to ale zabilo. Na to nezabudaj, ze tato civilizacia zivi aj slabych ludi, ktori by v stredoveku padali jak muchy, uz v detstve. Ale vdaka tomu mame mizivu umrtnost oproti stredoveku, alebo len oproti zaciatku minuleho storocia.
To, ze ti preziju len ti geneticky najsilenejsi, lebo tym sposobom zivota odpalis 33% ludi, co sa im narodili, nieje dokazom, ze ziju spravne. Ani to ze sa dozivali vysokeho veku (aj ked o tom som nepucol, vysoky vek sa mysli cez 90 podla mna). Nepresvedcil si ma, ze by sme mali jest surove maso, plne parazitov, to by u 50% ludi tejto civilizacie znamenalo koniec zdravia. Parazity by vo vacsine z nich narobili bordel, a staci aj jedna chybicka a moze to koncit celozivotnou dramou. To su skryplene rodiny, zivotne osudy, par som ich videl na youtube, ked sa stavili chalani, ze kto prehra stavku zje slimaka, typek je po 10 rokoch na vozicku, kym mu nasli parazity, co mu skoro vyzrali mozog, ma poskodenu nervovu sustavu do konca zivota. To surove jedenie masa je prezitok z praveku, kde na to doplacalo 33% populacie, ktore to proste odrovnalo. To je teda pekny recept na zivot...[/quote:sb1r3sne]
Správná činnost střevní flóry nedovolí cizopasníkům aby přežili.Když je ve střevech dostatečné množství žluči,tak nemohou červi přežít.Larvy, které se dostanou do těla s jídlem ,nepřežijí ve střevech,kde jim žluč zkomplikuje život.Antiparazitika jsou pouze dočasná řešení.Mají svůj význam na začátku léčebné kůry,kdy je třeba eliminovat co nejvíc škodlivin.V tom zcela souhlasím s Alopatem,ale pak je třeba vyčistit střeva,