Alopat : ked ja som svetloplachy, co su potom ludia, ktori v lete musia nosit slnecne okuliare takmer kazdy den ? Maxisvetloplachi ? Je ich dobra polovica... Ja som ich roky na ociach nemal...
Inak, ako som pisal, si zmagoreny... Moju fakt ze "minibisexualitu" (a aj keby bola "VELKA" ?) davaj za pricinu parazitom... Akoze fakt, daj si tri facky, jednu z toho po penise.
Vies o co ide, ty durak? Ja ti presne napisem....
Zaujimaju ta (ako kazdeho, kto sa zaobera zdravym zivotnym stylom) priciny roznych chorob, idealne hoci vsetkych.... NARAMNE TI VYHOVUJE dosadit za kazdu chorobu, nerovnovahu alebo odchylku, ako pricinu nejakeho PARAZITA... Je to take lakave, vsak, Alopat ? Tak si to zjednodusit, taks a vykaslat ja CELISTVY pohlad na vec, ze ZA VSETKYM radsej hladat parazita... Tak ako ortodoxni krestania za vsetkym vidia DIABLA, ty za vsetkym vidis PARAZITA.
S lutostou ti musim oznamit, ze si zasiahnuty parazitom takeho druhu, ktory z teba robi OVCU nabozenstva menom "ZA TAKMER UPLNE VSETKO MOZU PARAZITI". Dobrovolne si prijal situacnu slepotu a hluchotu, v kazdom pripade, kde sa bovori o inych pricinach vzniku/rozvoja nejakej choroby, nez je paraziticka pricina. Si vlastne neinteligentny intelektual.
A uz mi daj pokoj, dakujem. Tento krat uz dodrzim co som pisal - nebudem ja teba reagovat. Uz sa ti nepodari zmenit to. Veriaci Alopat chce kazdym konfliktom ohladom parazitov ako temy, utvrdzovat v sebe VIERU v jeho nabozenstvo parazitov. NIC, LEN PARAZITI....Ze ti nie je trapje takto okresavat holisticky pristup... Podvedome si si to takto zjednodusil, asi ako si nejaky idiot zjednodusi priciny roznych chorob tak, ze povie "Uplne za vsetko moze to, ze vzduch je znecisteny...takxe pokial neodstranime tento problem, neda sa nic robit a ludia budu mat vsetky civilizacne choroby ake len maju...".
PS : Myslis, ze ma trapi moja slabo intenzivna bisexualita (ani neviem ako sa tomu odborne v takom pripade hovori) ? VOBEC. Mna trapia uplne ine veci v mojom zivote. A aj keby som bol "plnohodnotne bisexualny", nijak by ma to netrapilo. Kym nekradnem, nesposobujem utrpenie inym, neublizujem si, vsetko je o.k. Aj keby som bol gay. Coho sa teraz chytis, a budes presvedceny, ze som mozno gay...a skryvam to... Ako sa hovori tej tvojej poruche.... Paranoja ?
Si rovnaky ako ti co tvrdia, ze vsetky telesne cboroby (mimo urazov, niektori dokonca do toho rataju aj urazy
) maju dusevne/duchovne priciny....
STE VERIACI SLEPCI VSETCI TAKI.