Už asi mesiac a pol (odhadom, nepoznačil som si deň keď som začal) si na hlavu denne patlám zázvorovú šťavu a ricínový olej, nechám dve hodiny pôsobiť, a zmyjem...
Zatiaľ žiadna zmena, nové vlasy nerastú. Používam bioidentický progesterónový krém niekedy od začiatku júla (červenec)... Nepíšem s istotou že moje vlasy pokračujú v rednutí, ale niie je to vylúčené, zo dňa na deň si to človek nevšimne, hlavne, keď si ani nefotil stav svojho porastu na hlave... V každom prípade k lepšiemu sa nič nezmenilo...
A čo teraz ? Popravde...
NECHCE sa mi v tom pokračovať.... Každý deň nastrúhať zázvor, vytlačiť prstami šťavu, 3 minúty patlať na hlavu, potom na hlavu patlať "extra hustý" ricínový olej, masírovať aspoň 5 minút (až z toho normálne bolia v tej polohe ramená), dať si na hlavu sáčok, na sáčok čiapku, a dve hodiny to mať na hlave (nemožnosť vtedy nikam ísť), potom si dať z hlavy preč čiapku a sáčok, ten ricínový blivajz z hlavy odstraňovať kuchynskými utierkami (tie celulózové) ďalšie 3-5 minút, potom sprcha s umývaním vlasov...každodenným umývaním vlasov...šampónom (lebo čo iné zmyje tú mastnotu)....
A NIKTO MI NEZARUČÍ, ŽE MI TO NAOZAJ POMôŽE, A ZÁROVEŇ NIKTO MI NEZARUČÍ, ŽE AK TO POMôŽE, TAK TO NIE JE NUTNÉ TAKTO POUŽÍVAŤ KAŽDÝ DEŇ, ALEBO ASPOŇ 5X TÝŽDENNE....PO ZBYTOK ŽIVOTA....ABY VLASY NEZAČALI ZNOVA VYPADÁVAŤ. A možno by ani nové nenarástli, len by sa tou otrasnou každodennou patlacou a umývacou, život obmädzujúcou rutinou vypadávanie vlasov zastavilo....Chápete, so sáčkom na hlave a v čiapke nemôžem ani cvičiť... V tom sa človek nemôže potiť... To už by len bolo utrpenie každodenné...
Neexistuje........ ja kašlem na to....... žiaľ..........
Budem síce ako plešatý menej atraktívny (pretože mi to nepristane), ale...
proste musím prijať túto skutočnosť, a mávnuť nad tým rukou. A možno si raz dám nastreliť vlasy... Určite lepší nápad, než si DENNE PO X, XY ROKOV patlať na hlavu hoci chemicky neškodné (lebo prírodné) suroviny, ale obmädzovať sa tým....... Chápete ľudia, to nie je "mesačná" či "dvojmesačná kúra"... Ani trojmesačná... To je DLHODOBÉ počínanie... Lebo zrazu by začali rásť vlasy, tak človek by už NECHCEL PRESTAŤ s denným pracným nanášaním týchto vecí na hlavu, ich pracným odstraňovaním z hlavy, a ...veď už som písal...
Mrzí ma to. Tak, ale radšej byť plešatý, než byť/mať/nemať (desiatky fyzických príkladov, ktoré sú horšie ako plešina...).......