Zdravím, pokusím se stručně napsat dotaz, jelikož jsem stále trochu v šoku z toho co jsem právě zjistil. Nad zubem 1 nahoře, jsem měl cystu... lékařsky potvrzenou, měl sem jít na chirurgickou extirpaci. Jelikož to nebylo akutní nikam jsem nešel.. Ovšem po několika letech léčby celé ústní dutiny, tu cystu jaksi nemůžu nahmatat, už tam prostě není, byl cítit tlak při doteku, a postižený zub, smrděl. Přitom jsem bojoval i s velmi atypickým "akné" při kterém jsem skrze obrovské boláky na každém cm2 tváře, vylučoval nechutné bizarnosti.
Když jsem si dneska prohlížel stránky nějakého ruského zubaře, který tam nafotil vytržené zuby s cystou u kořene, říkám si to mi je nějaké povědomé.. Pak mi to docvaklo, ale stále se mi tomu nechce věřit.. Je možné abych tu cestu vyloučil skrze ty boláky ? Protože já z těch boláků vymáčkával kousky přesně toho co jsem viděl na těch fotkách. :O bylo mi divné co to je, jakoby cáry kůže, a věděl jsem že to jde odněkud z obličeje. No já si nemůžu pomoct, ale já tu cystu asi ksichtem celou vyloučil, podotýkám že zrovna nedávno se mi drasticky zlepšil celkový zdravotní stav. Je toho ale na mě už trochu moc, protože do čeho jsem se dále pustil na vlastní pěst. Bylo zaplombování zubů. Nevím jestli můžu, ale myslím si že to stojí za zveřejnění, natočil jsem o tom celé video, s mikroskopem doprovázené mými poznatky. Tady je odkaz :
https://youtu.be/ganSMIT2sJIRád bych znal někoho názor hlavně na tu cystu, nikde totiž nic podobného nemohu najít, a dle přijímacího protokolu ze špitálu, alternativní řešení neexistuje. Tak bych rád znal názor někoho.. kohokoli.. No každopádně v poslední době, začínám pociťovat radost ze svého stavu, už je to měsíc co se cítím zdravě, tohle je prvně od mých 13ti let. Nechci to zakřiknout, ale asi jsem konečně ve svých necelých 30ti letech vyřešil problémy. Všechno v mém těle funguje, cítím se dobře, dokonce i po ránu, to si neumíte představit co je to za úlevu, nebylo za posledních 10 let dne kdy bych nepátral a nesnažil se uzdravit. Klíčovým v tom celém byl prvek bór.