Jednorazovy_Nick píše:
Ahojte, ľudkovia, vy čo ma poznáte aj nepoznáte...
Rozhodol som sa, že chcem vedieť svoj zdravotný stav DO DETAILOV..... A nie len ho do detailov poznať, ale aj do detailov vedieť, čo a ako robiť, aby som si svoje zdravie vylepšil na najvyššiu možnú úroveň ....
Napadajú mi tieto možnosti ako to zistiť, ako sa dať dokopy...
1. Vlasová analýza prvkov (minerály, vitamíny, ťažké kovy...)
2. Návšteva experta na ČTM (čínska tradičná medicína), ktorý zistí z vizuálnej diagnostiky (tvár, koža, irisdiagnostika, atď) kde mám nejaké problémy, v akých orgánoch, a akého charakteru, atď, + zistí to aj za pomoci prístroja... Nehľadám však nejakého "dílera" doplnkov výživy, ktorý ma povrchne vyšetrí, a naordinuje mi nejaký vyťažok stavikrvu vtáčieho za desiatky Eúr...atď...
3. Návšteva experta na parazity (do toho sa mi veľmi nechce, málo tomu dôverujem, ale...)
4. Návšteva liečiteľa, ktorý "vidí do tela" - alebo vidí energie, atď... No nie šarlatán...
5. Návšteva EFT experta, prípadne niekoho podobného, ktorý mi pomôže odstrániť jeden/dva bloky psychologického charakteru...
6. Nákup nejakých doplnkov výživy (to asi až po zistení vlasovej analýzy), ktoré mi dodajú to čo mi chýba (aj keď mám špičkovú stravu), a odstránia to, čo vo mne nemá byť (možno nejaké ťažké kovy, možno nejaké škodlivé parazity)
Viac mi zatiaľ nenapadá, ak vám áno, doplňte ma, buďte tak dobrí...
O čo ide ? Som si vedomý, že to že nemám špičkové zdravie (aj keď vyzerám naozaj zdravo, sviežo) je vinou mojej nenaplnenej duše, a aj vrodenej konštitúcie (ktorá nebola "bohvieaká"). Stravu a detox mám špičkový. Ale asi nebude v poriadku kortizol, či adrenálne žľazy... Znova sa už pár týždňov budím okolo 02:30 - 03:30 v noci... Nie na bolesť, ale proste sa zobudím...a potom mám problém zaspať...a pritom už skoro 4 mesiace užívam bioidentický progesterón...
Rozhodol som sa, že teraz je ten čas všetko zistiť, a že práve teraz do toho proste musím investovať peniaze, a asi nie malé peniaze, ale proste niekoľko stovák Eur... boh vie koľko...
Za sebou množstvá klystírov, sankhapraksalan, derivačných kúpeľov, oil pullingu, očísť pečene, tri roky "jedno jedlo denne", rôzne krátkodobé pôsty, 3x 84hod suchý pôst, atď.......
Vie mi niekto odhadom napísať, koľko peňazí by som potreboval, aby som tu, na území Slovenskej republiky, zistil o svojom zdravotnom stave ideálne VŠETKO + postupy ako sa "zharmonizovať" ?
Ďakujem pekne...
Probouzení mezi třetí a pátou hodinou může také znamenat,že nějaká vyšší moc chce s vámi komunikovat a dostat vás někým výš.Už jste se zkusil zamyslet nad tím,proč jogíni, taoisté atd,se neustále čistí?Nedělají to proto ,aby tu strašili 300 let,ale aby se dostali na vyšší duchovní úroveň.Někteří z nich umírali v poměrně nízkém věku,protože už zde jejich úkol končil.Odešli dobrovolně.Čisté tělo spolu s duchovní praxí umožňuje nabytí vyšších vibrací.Pak,ale nastanou problémy a člověk má problémy se začleněním do normálního života.Viz např poustevníci,kteří nevyhledávají lidskou společnost nebo třeba báby kořenářky,které bydlívaly na kraji vsi či o samotě.Nevím,jestli se také věnujete duchovní praxi,ale z vlastní zkušenosti vím ,že je to dost těžká práce a za každou chybu se tvrdě platí.