[quote="Monka":v66981cj]Asi máte trošku pravdu, ale riešim viaceré zdravotné problémy naraz, mám aj žlčníkové kamene, HIT...čítam veľa vecí naraz, ďakujem za tip, chcem sa ešte opýtať, vlasy mi vypadávajú od okamihu, keď mi zistili HIT, mne to príde, že mám v čreve nejakú pleseň alebo kvasinky, myslím, že tích prevítov mám na čreve, lebo inak by histamínová intolerancia v zdravom čreve nevznikla, skúsite mi poradiť, ako vyriešiť HIT a padanie vlasov zvnútra? to znamená kvasinky, pleseň v čreve? protiplesňovú diétu som už skúšala, nepomohlo - nejaký čaj? urinu, alebo? Myslím, že HIT a padanie vlasov nejako súvisia, snahu mám, začala som sa zdravo stravovať...budem sa držať vašich rád, lebo už tých chorôb mám pokrk

Dopredu ďakujem za váš čas, ricínový olej mám doma, budem si ho dávať...[/quote:v66981cj]
Tak ono to začíná u nízké HCl v žaludku tedy udělat krkací test a pokud se deficit potvrdí tak dodávat HCl. Tím se nabudí vylučování žluče a zároveň čistí bordel z těla. Také se dají aplikovat miniklystýry s HCl což vyloženě gruntuje