Jarda píše:
Vy děláte věci nějak obráceně a ne vždy více znamená lépe. Zázvor stačí v relativně malé dávce, ale pravidelně a totéž platí o česneku, ale vemte v potaz poměrně známé úsloví o česneku, "Ráno lék, večer jed". Jinak pokud vám to nic nedělá a v zásadě vyhovuje nic proti gustu každý je nastaven jinak.
no hehe, tak trochu asi ano. slo mi o to, ze cesnaku kolko pojem, stale mi ho travi bez problemov. tak isto aj ten zazvorovo-kajensky drink - dokonca mi chuti ako som pisal uz. Kazdopadne drink nebudem pit pre istotu naraz celu davku, ale polovicu vecer ihned po priprave nakolko po 17stej uz po novom nejedavam, a druhu polovicu rano. trochu som sa zlakol toho vasho "solidní nálož"
viete co som si po zacati pitia drinku vecer po praci vsimol??? ze sa mi zacalo snivat, co sa zvycajne pokial sa neprezeriem vobec nekona. dakujem, snad ma ten drink trochu precisti, bolo zazvor citit aj v stolici
este jedna otazocka tuto vo fore ak smiem: poculi ste na precistenie pomocou kajen peperu+javoroveho syrupu spolu s citronom?
1,) nemusim sa bat cukru v tom syrupe?
2,) ma vyznam pit takuto dobrotu v ramci prevencie? existuje totiz dieta zalozena na tomto koktejly, pocas ktorej sa neprijima ziadna tuha potrava, iba sa pije tento zazrak
este raz dakujem, prajem vela uspechov!!!