vu3107 píše:
máte pravdu, já jsem to již přestal sledovat, jelikož by se mi z toho buď chtělo zvracet nebo plakat.
i když si přeji z celého srdce, aby se to změnilo k lepšímu, nejsem si jist zdali blízká budoucnost přinese to očekávané ovoce.
nicméně, hodně zdraví, štěstí a trpělivosti všem, ať neskončíme všichni u chocholouška!
Samo od sebe se to bohužel nezmění kapříci si neradi vypouštějí sami rybník, je potřeba hrázný
(ideálně schopný politik) který upustí vodu
(ukáže na ten zatuchlý stav v médiích) a rybářská skupina s nevodem. Funguje to takto, rybáři
(prostý lid) rozdají síť zvanou nevod, a tím se zahájí zátah. Tažením nevodu pěšáky a hajnými
(prostý lid-uvědomělý občan) se nabírá ryba v lovišti, přetřídí a následně odesílá na trh
(v tomto případě trh práce) a tím přinese konečné úsilí rybářů kýžený výsledek. Takto lze státní správu zbavit lemplů, vysoce zefektivnit a ještě odstranit deficit pracovní síly, tedy zabít více much jednou ranou. Má to jedinou malinkou vadu na kráse že pár ryb při výlovu vždy zdechne. S tím se bohužel musí počítat, nakonec je známé že když se kácí les tak létají třísky a pak je na každém zda za stavu když se zrovna kácí v lese je, nebo raději není.