ctihodnymuz píše:
Uvažovat, byť v té úrovni, že to zkusil někdo jiný, o pití motorového oleje, je velmi, velmi, hloupé.
Na odlišnostech a neobvyklostech není nic zajímavého ani mistrovského.
Nejlepší je žít zcela obyčejně a normálně, běžně, umírněně.
Pro většinu lidí tady se to jeví složité a nedostupné, proto se tady blbne nakvadrát.
Prosím Vás, já to jenom četl a jako takový protiklad k nepodloženému odsouzení rostlinných mlék tady plácnul.Hned v další větě jsem to ze svého pohledu myslím uvedl na pravou míru.
Abstinující Bojovník píše:
Na druhou stranu jsem někde četl, že realizovaného duchovního Mistra nepolozi ani vypití litru motorového oleje. Ale na takové úrovni nejsem, nebudu si na ni hrát, ani nevím zda je to možné.
Když se dočtete , že někdo skočil z mostu, nebo spáchal rituální sebevraždu , sebevražedný teroristický utok, protože věřil, že za to bude po smrti odměněn, taky to asi většina lidí nepůjde udělat.Omlouvám se, že jsem to vůbec zmínil.
Na druhou stranu se pořádají třeba kurzy, ve kterých chodíte přes střepy nebo přes žhavé uhlíky, a údajně dle komentářů zúčastněných lidí, když překonáte strach z pořezání a spálení, uvolníte se a přejdete přes ně nějak s rovnováhou a s napojením na jejich energii na jejich formu a podstatu, či jak to nazvat, tak přes ně můžete projít 1000x a ani jednou se nepořežete a nespálíte.I člověk, který se toho bojí, údajně , když vidí , že ostatní s úsměvem 10x přejdou a nic se jim nestane, třeba přehodnotí své dosavadní zkušenosti a znalosti.To je to samé, jako když jsem četl, že potkáte - li medvěda a zachováte 100% klid, naladíte se na přátelské setkání s ním, tak ho s úsměvem můžete pohladit a nic vám neudělá.ALE OPAKUJI.JÁ NIC TAKOVÉHO S JISTOTOU POTVRDIT NEUMÍM.Já pokud bych při setkání s medvědem zachoval hlavu, tak bych se buď potichu odplížil, pokud bych si ho všiml první a on mě ne.Anebo, když by mě zmerčil a mířil ke mě, tak bych se s maximálním klidem snažil jít jakoby nic někam do bezpečí, k nejbližšímu strategickému úkrytu.Možná by mě to přimělo i za pár vteřin vyšplhat na strom
.Ale omlouvám se za OFFTOPIC.
Moc prosím uživatele fóra, aby se zkusili zaměřit na podstatu mého původního dotazu a poradili s výrobou těch různých druhů mlék přes Angela.Výživnost a prospěšnost těchto mlék mi zatím nikdo úspěšně nevyvrátil.