[quote="Ondrejk":13lfguf5]Díky za rady. Ovoce jsem vynechal úplně, uvidím později, možná třeba 1 ks denně zařadím. Vynechal jsem i med, který jsem dával do čaje. Jsem zatím na cca 50g sacharidech denně (2 polévkové lžíce brambor jako příloha k obědu), místo pečiva a příloh jím pouze zeleninu (ředkev, salát, brokolice, paprika, kedluben, trochu mrkve, rajčata, červená řepa) a jako zdroj bílkovin maso (zatím jsem měl pouze vepřové a hovězí, ale chci zařadit i krůtu), ryby - tuňáka ve vlastní šťávě, lososa pečeného, lososa uzeného (kvůli omega 3), vejce, parmazán, jogurt (koupil jsem nějaké řecké, budou asi to nejmenší zlo v tom obchodě). Potom si dávám do každého jídla trochu olivového/avokádového/lněného oleje. Jím také slunečnicová/sezamová/lněná semínka a vlašské ořechy.
Takto podobně jsem jedl i předtím, jen s přílohama. Pouze na přílohách jsem ale snědl denně určitě kolem 200g sacharidů (nudle/těstoviny, brambory nebo rýže) a sem tam jsem si dával čokoládu (jím sice jen hořkou, minimálně 90%, ale i tak tam bude sacharidů dost), jinak sladké vůbec nejím, nemám to rád.
Zvedl jsem dávky vit. C - denně dávám 2000mg, Bkomplex (1 tableta večer), taurin 2g večer, hořčík (mám nějaký přípravek s názvem magnosolv - v 1 dávce je Magnesii subcarbonas levis 670mg a Magnesii oxidum leve 342mg. Celkem tu píší že to je 365mg hořčíku), ten dávám také večer po večeři.
Stav je pořád stejný, ale aspoň jsem podniknul nějaké kroky, tak doufám, že to k něčemu bude.
Můžete mi prosím někdo říct, jestli můj postup mám nějak měnit (kdyby to bylo málo striktní nebo úplná hovadina) nebo naopak jestli zkusit držet to, co jsem začal? Moc děkuju za veškeré rady