Chrasty píše:
Dobrý den, no ptám se jestli znáte někoho osobně, že vyléčil astma, chronickou rýmu, alergii a nebo další nemoce, ...
Mám samozřejmě úctu k joginským praktikám, ale myslíte, že mi to pomůže a hlavně jaký půst a jak dlouhý zvolit? ...
Osobně jsem si půstem astma vyléčil. Asi to nebylo moc silné astma, ale doktora to viděla na celoživotní léčbu. Tak jsem podepsal reverz a vyléčil se půstem. Abych neopakoval to, co už jsem napsal jinde, tak jen 2 odkazy:
viewtopic.php?p=40716#p40716http://www.vitazdroje.eu/post/suchy-pos ... skusenostiJinak v knihách o půstu, včetně knih dr. Filonova o léčbě suchým půstem, většinou uvádějí astma jako dobře léčitelné půsty. Také jsem prohodil pár mailů s Američenkou, která si vyléčila velice těžké astma protokolem dr. Budwigové.
Ještě k tvým dotazům, když se budeš snažit, tak ti půst pomůže. K tomu jaký půst bych řekl, že jakýkoliv, tedy půst o vodě, šťávový a nejrychleji suchý. Je to jen otázka abys vydržel dostatečně dlouho nebo půsty několikrát opakoval. U suchého půstu bych čekal výrazné zlepšení již po týdnu, u půstu o vodě nejpozději po 3 týdnech a u šťávových můžeš potřebovat ještě trochu víc. Ale to jsou jen moje odhady, které mohou být velmi nepřesné.