[quote="Mojzo":12t3f197]Pane Jardo a Alopate, díky za odpovědi. Jaterní testy nemám na nule, sice jsem ještě v mezích, ale vše zvýšené. Používám na čištění jater nějaké klasické tinktury, teď jsem přidal i ostropestřec (lipovitan) po jídle. Enzymy taky dodávám - někdy papája po jídle (asi 2-3 čajové lžičky) a někdy ananas mimo jídlo jen jako taková svačina. Zkoušel jsem dodávat i třeba wobenzym, ale z toho mi bylo extrémně zle, takže jsem po třech dnech radši přestal a dostával jsem se z toho asi 2 další týdny, než jsem mohl začít normálně zase fungovat. Jídla mám jinak dostatek a jím 3 velká jídla a 1 svačinu, vše bez konzervantů, nejčastěji vařené a teplé, živiny dle cronometru OK. Mám jen někdy vyšší B3 (kvůli krůtímu maso které jím hodně) a taky ne moc vápníku a ne moc vit. D - to řeším tak, že beru Green Pastures olej z tresčích jater, někdy dám i vigantol a vápník řeším tak, že jím sardinky i s kostrou.
Spím taky dobře, proto jsem si řikal, že je problém v nějakym tom parazitovi, mívám totiž někdy stresy a napětí úplně z ničeho nic a naopak když je nějaká stresová situace tak jsem zase v pohodě, je to zvláštní. Nemyslím si ale, že jsem vyhořený, Bček mám dost (jím i hodně jater - hovězí nebo krůtí) a hodně i solím himalájskou solí, spím taky, cvičím jogu. Všude kde jsem byl, tak mi řekli že to je od hlavy (takže vlastně od střeva?
) - proto mám podezdření na nějakou tu mrchu asi ve střevě, které se nemůžu zbavit normální zdravou životosprávou.[/quote:12t3f197]
Pokud enzymy dělají zle je celkem logické že z vás dolují nějaký bordel který unavená