Mojzo píše:
Pane Zajíčku, mně se povedlo už vyladit zažívání, předtipm jsem měl zácpy. Teď jdu tak 2x-3x denně, s tipm že ráno je stolice masivní - tuhá, hnědá, někdy lehce do žluta (možná i kvůli kurkumě), neplave. Jenže je masivní, ne “šiška” jak píšete vy, ale třeba 3 šišky pohromadě. Nelepí, ale je taková kluzká (možná kvůli butyrátu?). Další stolice mi přijdou, zě jsou takové zbytky, jsou prostě malé. Je to normální?
Taky jsem začal mít problém s cystou v hlavě, strašně mě to bolí, ale nechápu to když vylučuju denně na záchodě, piji taky dostatek. Mám zkusit dávat třeba víc hořčíku, bór nebo něco takového? Už nevím co s tím.
Taky jsem četl, že to je problém s odpuštěním a nebo když se člověk nemá rád takový, jaký je, na tom se taky snažím zapracovat. Jsem kvůli té bolesti ale podrážděný a nervózní tak mi to moc nejde. Děkuji
Jak stav popisujete tak bych to viděl podle všeho docela v pořádku a o to divnější je proč by cysta měla zlobit. Hořčíkem nic nepokazíte, bór bych nad 10 mg dlouhodobě asi nebral i když krátkodobě v tom není takový problém, ale spíše se ještě podívat na stav neurotransmiterů. Jejich ovlivněním lze také do značné míry ovlivnit klid a pohodu duše.