[quote="Chrasty":15xws6h3]no msm rozpouštím ve vodě a uvolnuje me to trochu nos, tak se ptát jestli není nějáký vychytávka jako že pridat trochu heřmánku nebo soli nebo něco takového. Smysl to má na ucpaný nos, který mám asi tři roky.
To víte,že tonoucí se stébla chytá. Samozřejmě se snažím dělat klystýry obden, jím převážně ovozel a zasaditý potraviny, a vyhýbám se 5 bilým jedům.
Přečetl jsem toho tady hodně dobrý stránky, děkuji Vám za ně. Ale myslím, že je pozdě na to mi pomoct, plíce mám tak zanešený dehetem a kouřovýma sra..., potřebuji očistu plic což není možné. Jakákoliv rada je pro mě důležitá, aj kdyby znamenala 2%zlepšení, zatím mě nejvíc pomhlo MSM a vysoké dávky Vitaminu c s ovocem a zeleninou.[/quote:15xws6h3]
Plíce jsou ovlivněny tlustým střevem a naopak.Už jsem tu někde psala mou osobní zkušenost.
Po třech měsících denního klystýrování jsem začala vykašlávat všechen stoletý sajrajt z plic.Myslela jsem,že mi ten kašel roztrhá plíce.Bohužel ne vždy byla možnost si odplivnout,tak jsem to svinstvo i polykala a to by se nemělo.Musela jsem s tím přestat,protože jsem prokašlala celé noci.Střeva jsem si čistila jen vodou s citronem.
Na ty dutiny,když nechcete průplachy s přesličkou,si kupte konvičku Neti,porcelánovou,a můžete proplachovat nos,nejlépe vlastní urinou.
Jestliže máte plíce "zašlemované",tak špatně pracují