Monyna píše:
Vy ani netušíte jak jste mě uklidnil!!!Děkuji mnohokrát!!!
A jste další co mi řekl,že už to mám v hlavě.Asi ano,jsem už z toho tak vynervována ,že když mě jen nějak píchne tak už cítím jak mě oleje horko a v tu chvíli mám po náladě,bojovala jsem 4roky s trhlinou a byly to děsné bolesti.
Stolici si udržuji měkčí,kvůli toho že jsem léčila tu trhlinu a možná jak si ten konečník furt něčím mažu tak mě to už i začíná svrbět.
Ale nějaký zánět tam určitě byl,nebo ještě je,ale snad se toho zbavím.
Co byste jěště poradil na zánět střeva?Piju to aloe,bylinky mám směs:jitrocel,čekanka,řebíček,řepík,měsíček a .
Piju tibetskou houbu.Jím hodně pohanku a pohankový čaj.Dost zeleniny a ovoce.začala jsem i kůru vilcacory.Jinak vitamíny céčko,magnesium,rybí tuk,zinek,bkomplex,a draslík ,měla jsem měsíční kůru vit E.
Každé ráno psylium a večer si loknu zaječické a ráno jdu pravidelně po kávě na wece
děkuji děkuji děkuji!!!!
Tak na odstranění šmejdů z horní a mnohdy i dolní části trávicího traktu funguje obyčejný česnek, ale ne v jídle, musí se sníst hned ráno na lačný žaludek a je to hodně silný čajík. Doporučuji začínat s velice malým kouskem dobře rozkousat a spolknout, pokud možno nezapíjet a nechat cca 20-30 minut působit a pak se teprve napít, nebo najíst. Zpočátku se může člověku dělat i hodně blbě jak šmejdi chcípají, ale postupně si vše sedne a trávení se výrazně zlepší. Kupodivu při tomto postupu ani člověk nijak česnekem nepáchne tedy jde o relativně společensky použitelný postup. Další možnost je používat pravidelně dlouhodobý (1-2 hodiny, nebo ještě déle) vývar z 5 g lesklokorky, tu mám na e-schopu, která zajistí kvalitní práci jater a eliminuje i některé chyby imunitního systému, ne nadarmo se jí říká houba nesmrtelnosti. Patrně by výrazně pomohlo i aplikování konopných čípků, návod na netu najdete, nebo se dají pořídit i hotové a pokud by jste chtěla kontakt na výrobce klidně zavolejte předám.