janette píše:
Dobrý deň prajem. Dlhšie som nečítala toto forum, ale teraz som si spomenula. Mala bolesti s hlavou, tak som šla na diacom,kde mi zistila zanesený žlčník, neboli v nom kamene, len piesok a drobné kamienky. Takisto pečeň bola dosť toxická, nakolko som v posledných rokoch riešila parazity a rozne bakterie a virusy, Teraz mi zostala "len "candida, ktoru mi zistili aj v krvi. Preto tu píšem, lebo som sa teda konečne odhodlala po 20rokoch opäť na žlčníkovú kuru, podla návodu p.Jardy a nepila som od 14-18 hod .nič. Celkom som to zvladla, lebo som medzi 13-17 prespala. Pričom mi horelo cele telo počas spanku. Zobudila som sa , citila som sa fit, ani hlava nebolela, len jazyk clý biely, čo som predtým ani nemala. Takže som to tu celé čítala a našla som takú krátku reakciu od niekoho, že jablčná šťava môže spustiť candidu, pokiaľ ju máme. Tak teraz neviem, či sa teda rozbehla a aj ked ide fruktozu.
O 22.0 som vypila olej s citronom a zaľahla. V noci som o 13tej musela vstať, lebo mi bolo zle, na vracanie a trochu som aj vyvracala a potom zas zaspala . No bolelo ma celé telo, klby a svaly. Ráno som postupovala podľa návodu, vsetko prebiehalo v poriadku. Kamienky boli väčšie/1cm/ aj malé, skor smaragdovozelené a popritom aj malé hnede guličky a smeti. Predtým som asi týždeň užívala pestrec pomletý a púpavu a artičoku.
Momentalne sa cítim celkom dobre, aj ked unavená, no nechce sa mi až tak spať. Pila som len zel.vývar a teraz som si dala ryžu s rasou, ghi a kurkumou. Chcela by som sa ale opýtať, a poprosiť o názor, či mohla ta jablčná šťava pôsobiť na candidu??
dakujem pekne zatiaľ za názor.
Podle mě je vše v pořádku, kandidu si nelze způsobit pitím nějaké šťávy tu v sobě má každý člověk a pouze ji může trochu vydráždit, ale to je vše. Podle mě v tom nehledejte složitosti a podle potřeby očisty opakujte tím není co pokazit. Dle popisu průběhu tam nevidím žádný zásadní problém.