pan Jarda, Pefi, Alopat....DAKUJEM ZA REAKCIE.
Pefi : V stolici som nikdy nespozoroval smejdy, ani pri mnohych sankhapraksalanach ci kkystiroch...
Je vsak pravda, ze som bol infikovany pred asi 4-5 rokmi kliestom s boreliozou, no hned som nasdil 4(!) tbl antibiotik denne po dobu 30 dni. Zaujimave, ze som vtedy tie antibiotika (odvtedy som nebral) vobec nepocitil na vykonnosti v posilnovni...a to som vtedy drel. Sranda, bol som silnejsi nez teraz, viac drel, ald teraz mam o cosi väcsie svaly, s to cvicim uz tri roky len...DOMA. (hrazda, cinka, kettlebell, TRX, odporove gumy....)
Uz som objednal z iHerb ten Adrenal Cortex, 60tbl, dam si jednu rano podla navodu.
Uzivam teraz (asi uz desiaty den ?) 5 toboliek denne (spolu 300ks) Neprinol ....
Denne kaolin, zatial polievkovu lyzicu (prvych 250g). Ked prejdem na cajovu, tak zacnem uzivat denne aj caj z praslicky, podla navodu pana Jardu. Lugol mam uz objednany (2x50ml). Horcikove mazanie zacinam uzivat denne (daval som raz tyzdenne...chyba..ale to som este nemal vysledky z vlasovej analyzy).... Zajtra idem na odber krvi, co mi poradil Alopat. Zozeniem si aj zinok... S vynimkou kremiku (kaolin, praslickovy caj) nebudem suplementovat stopove prvky...Med mam ukazkovu (zeby vdaka chloridu mednatemu, ktory som uzival pred 7 rokmi od pana Jardu ?
)...ostatns by sa mali zrovnat, ked zrovnam Ca, Mg, K, Na (tu je chyba zle nadoblicky, Adrenal Cortex zlepsi hospodarenie so sodikom...ved soli denne davam 7-10g, daval som cele roky 15g...)...
Este podporim pecen Sylimarinom, chanca piedrou a schizandrou (ale to az asi o mesiac zacnem)...
Som nazoru, ze zle emocie (vedome, podvedome) trvajuce cele roky mozu za ZNIZENIE ENERGETIKY ORGANOV, co nejak vycitia SMEJDY ktore napadnu telo, a zivia sa urcitymi mineralmi (kremik, zinok, atd...)... Moja prva reakcia mamky "Marek, mas zlu stravu ! Zmen stravu, netreba ti doplnky".... Len som sa pousmial a v jednej vete js vysvetlil ze sa myli. Stravu mam spickovu, zle mam organy (stitna zlaza, nadoblicky a kto vie co este) z dovodu vlastns celozivotnej nespokojnosti a s asi 10 rokov trvajuceho strachu o buducnost ako financnu, tak hlavne partnersku. Navyse 10 rocna absencia partnerskeho vztahu (kvoli mojej tvrdohlavosti v hladani zeny "na moj obraz") narobila svoje, a ja uz zacinam blazniet, bozkavam si uvolnene paze, prsty (akoze zenske pery), tulim sa k vankusu... a prihovaram sa "do vetra" nikomu... Lebo milenku uz nedokazem mat dva roky. Keby ano, mal by som erotiku pravidelne X krat tyzdenne (to som ale nemal nikdy, mileniek som mal dost, ale len na par krat...nedokazal som uz vtedy udrzovat milenecky vztah...fuj...), som prijemny muz, v pohode vyzerajuci. ALE NEJDE TO. Zvnutra som totalne nenaplneny z dovodu absencie davania a dostavania citov, dlhodobo bez sexu... DETOX (oil pulling, IF, hladovky, derivacny, sankhapraksalana, jaterky, atd...) MA LEN VYCISTIL, ale negativne emocie a nenaplenost aj napriek spickovej strave a cviceniu sa postarali o moj chudobny telesny mineralovy profil.... Divne, z coho mi rastu svaly ? Ved mam najlepsiu formu v zivote.... Dokonca bez proteinu v prasku, bez kotvicniku... ZJAVNE svaly nepotrebuju dostatok zinku, horciku, atd, ale staci im pravidelny trening, a dostatok bielkovin, kcal ....