daniela.dd píše:
Dobrý den,
omlouvám se, jestli už to tu bylo zmiňované, nevšimla jsem si....Existuje nějaký detox, čím tělu pomoci zbavovat se toxinů, mrtvolek, bordelu...při antiparazitikách? Mám asi týden a půl po další dávce (albendazol, praziquantel) a vyloženě cítím, že jsem stále plná toxinů, jako bych byla přiotrávená, pociťuji dost zhoršení podle mého běžného stavu. Říkám si, jestli je vůbec možné, aby se tělo už takto ve špatném stavu samo zvládlo toho všeho zbavit.
Samozřejmě chápu, že důležité je při tomto vyprazdňování, aby se toxiny nevracely zpět do těla...a něco dál? Doma mám i chlorellu, enterosgel, ale přijde mi, že při tom odparazitování je vše slabé a tělo se s tím musí vypořádat prostě samo.
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Hodně zvládne odvádět střevo pokud se zajistí tři stolice denně a to klidně i pomocí projímavých bylin nebo minerálek, případně klystýrů. Jinak je vhodná plná podpora jater tedy určitě silymarin, případně vlaštovičníková tinktura a některé medicinální houby třeba lesklokorka lesklá, houževnatec jedlý a další. Klidně mě zavolejte vysvětlím jak s tím pracovat. Pochopitelně chlorellu, enterosgel, nebo aktivní uhlí je možné využít také.