Dvoris08 píše:
Tak jsem proceduru konečně provedl...šel jsem přesně podle návodu, teda, alespoň na začátku...ráno jsem vypil 0,75 l vody, pak jsem dal vařit rýži a uvařil si 1,5 l heřmánkového čaje....nemám 1,5 l hrnek, jen 0,75 l, tak jsem používal ten, první dávka 0,75l byla relativně v pohodě a měl jsem pocit, že to v žaludku jakoby cvaklo a voda se dostala dál - dávka (asi 3/4 dávky soli -> už přepočítáno z původní hodnoty na 1,5l vody), jen u druhé várky jsem dal soli trošku míň (dávka asi 1/2 soli) a měl jsem pocit, že voda v žaludku asi zůstala a stolice bohužel za 10 minut nepřišla, zkoušel jsem úklony do stran a mačkat si břicho, nevím, jestli to pomáhalo....občas mi zakručelo ve střevech a krkal jsem a cítil dost sůl... navíc mi bylo děsně blbě, zimnice, nevolnost, ale zvracet nešlo, bolesti hlavy a střídalo se to s euforií .... měl jsem pocit těžkýho kamane ve střevech jak se mi lehce pohybuje ven, ale stolici jsem měl asi až za hodinu (klystýr bohužel nemám), pak jsem vypil další dávku 0,75 l s 1/2 soli, ale zase mi bylo špatně a už uběhla asi hodina a půl, tak jsem vypil 1,5 l čaje a pak přišla hned stolice a už tekla bílá voda s nečistotama, pak hned heřmánek s nečistotama ... pak jsem se nejdl a je mi docela fajn, nějaký pozitivní učinek to určitě má, mám pocit lehkosti ve střevech, trochu zmizela únava .... jen asi škoda, že jsem to ukončil tak brzy, zkusím asi i příště, i když sůl je pro mě na hranici snesitelnosti a hrozně se mi příčí ... řekl bych že se mi to povedlo tak na 70%
Na první pokus dobrý akorát by jste mohl nasadit a brát preventivně hořčík, ten by zrychlil střeva a snížil zašpuntování a vše by šlo lépe.