ingvius píše:
tak dakujem za predosle rady,
pred tyzdnom v sobotu som "podstupil" Sankhapraksalanu, s vedomim ze sa konecne zbavim problemov, prve 3-4 dni po diete ukazkova stolica ako sa popisuje, bez zapachu a ktora sa nelepi... ale zasa sa opakoval moj problem, citil som pnutie, a videl zacervenanie na tvari a ku tomu posledne 2 dni mam hnacku a na urcitych miestach na tvari (brada, pod nosom, okoli ust atd... ) kde citim pokozku extremne suchu tak mam biele loziska, ako keby pokozka nieco vylucovala... neviem ci som urobil zle nieco v diete, napada ma iba ze som si kupil zo supermarketu skvarky... inak sa striktne drzim candida diety, aj ked minuly tyzden som si dal jablko granny smith... nemoze byt problem v strave, ze je tam prebytok tukov ? este spomeniem ze za posledne dva mesiace som 2x absolvoval sanku.
Podle toho co popisujete patrně něčím provokujete šmejdy ve střevě, osobně bych si stravu z pohledu nutričních hodnot spočítal na nutriční kalkulačce cronometer.com a pak se můžete klidně ozvat telefonem a projdem si co je tam blbě. Do té kalkulačky se může najednou přihlásit více uživatelů tedy já vám zde mohu dělat úpravy a vy je v online režimu vidíte u sebe. Hodně tuků nevadí, vadí hodně tuků a hodně sacharidů najednou.