ajrin píše:
Dnes jsem si provedla první výplach žaludku. Spíše neprovedla. Přesně podle pokynů jsem vypila teplou vodu z vodovodu. Pěkně hnusná, takže už během pití mě natahovalo. Vyvolat zvracecí efekt nebyl až takový problém, ale kromě pár slin nic.Je možné, že mám prověšený žaludek a té vody potřebuju víc? Přidala jsem si asi 2 dcl a nic. Zítra zkusím znova. Ale uvažuju, že zase najedu na upravenou breusovku, bylinné čaje v menším množství, zeleninové šTávy více druhů střídat a více demineralivované vody z mražáku. Do toho chci stupňovitě zavádět dny jen o vodě a zkusila bych i jeden suchý den. Upraví se prověšení žaludku během takové diety? nebo je lepší to ještě vylepšit.
Pěkný den pro všechny
Nepíšete, kolik té vody jste vypila, čili těžko říci, zda to je málo, nebo dost. Také ta voda nemá být teplá, ale vlažná, teplá a studená voda se špatně zvrací, zatímco u vlažné to není problém. Vypít by se mělo co nejrychleji 0,5-1 litr vody a okamžitě vyvolávat dávení v plném předklonu, kdy hlava je níže než tělo. Vše, co popisujete, dělat klidně můžete, ale prověšený žaludek se nejlépe srovná právě zvracením a uvedená procedura je tedy ideální postup.