Jednorazovy_Nick píše:
...No ...citam v tomto vlakne hlavne od Alopata a ZDENINY, ze je nebezpecne dokonca prist do styku s hlinou napr. naboso ci podobne.... Takze mi chcrte povedat, ze prechadzky naboso v prirode su nebezpecne z dovodu, ze sa mi cez kozu mozu dostat do tela nejake parazity ? A co potom plavanie v jazerach (ktore su vyhlasene za ciste) ? Nebezpecne z dovodu parazitov ? A co rozvireny "prach" ked prejde okolo auto v obdobi sucha...a ked to vdychbem ? Rycblo urobit vyplachy dutin odvarom z paliny a "modlit sa" ?
Toto snad nemyslite vazne..... Vysvetlite mi ako sa cigani v osade niekedy doziju aj 70tky, a to umru "za pochodu", a pri nekvalitnej strave....
ZDENINA, pises, ze v minulosti sa ludia dozivali podstatne menej rokov nez teraz, z dovodu parazitov s ktorymi prichadzali do styku...EHMMM... Nejedna sa skor o podstatne nizsi PRIEMERNY vek, do ktoreho za zapocitava vtedy celkom casta detska umrtnost ???
Takze psi si navzajom olizuju viac-menej okadene konecniky, zozeru sem-tam hovno, a doziju sa vysokeho "psieho" veku.... Keby to nerobili, doziju sa napr. miesto 15r. rokov 20 ???
... Bakterie predsa POSILNUJU imunitny system... Alopat, ZDENINA, XION, vysvetlite mi ako je mozne, ze deti ktore vyrastaju v domacnosti so psom, maju celkovo menej alergii a lepsiu imunitu ?????
Nejdete nahodou "do extremu" ? "ZLATA STREDNA CESTA" sa osvedcila... Hlasali ju naivyznamnejsie osobnosti sveta od cias Buddhu po dnesok. Aka zlata stredna cesta je v tom bat sa zasadit semeno do zeme, alebo sa bat pozbierat prave spadnute marhule bez cistych zahradnych rukavic ??? Moja praprababka sa dozila 91 rokov, zila cely cas v dedine. NEROBIM SI SRANDU, zomrela v kupelni, ked cez male okienko nieco kricala susede a posmykla sa (stala na vani), udrela si hlavu. Babka mojej babky z maminej strany. .... Myslite si niekto z vas, ze zila sterilne ???
Nema prave priebezne prirodne odparazitovanie sluzit na to, ABY STE SA HOCI MOHLI VALAT V SPODNOM PRADLE PO LESNEJ PODE ??? ABY STE SI MOHLI ODTRHNUT NEJAKU LESNU JAHODU A LEN TAK JU ZJEST, hoci aj desat ? .....Alopat, chodis ty vobec do prirody ? ... Odtrhol by si si krasne dozretu lesnu jahodu ? Alebo by si sa toho bal ako cert kriza taku jahodu bez umytia zjest ? CO JE TO POTOM ZA ZIVOT ?
A aky mate sex... Umyjete sa predtym Savom ? Mate vobec oralny sex ?
Alopat, kebyze si bez partnerky, a zviedla by ta krasna 30 rocna NEPROMISKUITNA (mala za zivot mozno piatich) zena ktorej by si sa velmi pacil, a chcela by aby si ju vylizal, spravil by si to ak bez toho, aby ti ukazala doklad o tom, ze pred tyzdnom bola na vysetreni a nema ziadne parazity ? ...
Zda sa mi, ze stale ste väcsina z vas nepochopili, ze parazity predstavuju problem LEN VTEDY, ked ma clovek dusu v neporiadku. Len vtedy sa nimi "nakazi", resp. moze nakazit, preroxe negativne emocie a negativne psychicke a dusevne stavy OSLABUJU TELO. A oslabene telo (nizke vibracie sposobene dusevnou ujmou, atd) LAKA PARAZITOV.
110, 120 rocni ludia zijuci v krajinach tretieho sveta....AKOZE SA DOZILI TAKEHO VEKU, ked ich hygienicke opatrenia su na ovela nizsej urovni jez nase ? To vam nenapadlo ???
Zeby len nejak prirodne "odcervuju", a tym to hasne ? A urcite kopa z nich ma stopove mnozstva hliny "z vonku" aj v posteli, na vankusi..
Kdyby jsi poádně četl,tak jsem napsala,že imunitní systém je hlavní obrana proti červům.O žádném savování potravin a genitáliích se nikde nepíše.S tebou se vážně nedá diskutovat.Podsouváš lidem věci ,které neřekli.Divím se alopatovi,že má s tebou trpělivost a odpovídá ti.A měla tvoje babička taky tu špičkovou stravu,že se dožila takového věku?Jasný,že se i dříve dožívali vyššího věku,ale moc jich nebylo a byli až do smrti živí.To jen dnešní medicína udržuje kmetovité zombíky dlouho při životě.
Pocit štěstí se musí člověk snažit vyvolávat nezávisle na vnějších podmínkách.Jestli si myslíš,že ti někdo či něco nastolí pocit trvalého štěstí,tak jsi vedle.Jen jednu emoci na čas vyměníš za druhou.Kocovina bude pak větší.
Ty lidi z třetího světa myslíš lidi v slamech? Tam umírají kolem 50 let.
Dřív lidem nešlo o to strašit tu do stovky.Ale být schopný se uživit,řádně vychovat své děti ,aby tu po nich něco zůstalo.Prostě žili.A taky se podívej na průměrný věk cigánů,ale žijou,neřeší nesmrtelnost chrousta.
Asi už nebudu na tvé slátaniny reagovat,nemá to cenu a zbytečně to zahlcuje server.