krasnagadgetka píše:
Myslíte, že si to tělo musí na tu zdravou stravu jako zvyknout,jo?
HCL jsem si koupila, ale vzala si jí asi dvakrát. Hodně jsem si o hcl četla, ale bohužel nevím, zdali věřit uvedeným pozitivním účinkům. Hodně lidí ji užívá, ale nedočetla jsem se, že by někomu vyloženě pomohla. Moji babička ji také užívala a říkala, že se jí zažívání zhoršilo. Psala jsem si tady i s někým na foru a pán mi psal, že si myslí, že si tím lidi mohou to trávení ještě pěkně do....t, takže nevím.
Není lepší dodávat doplňky stravy s aminokyselinami než ty proteinové nápoje? Pokud mám problém s trávením bílkovin, asi budu mít problém i s trávením těch protejnových nápojů? Jsou protejnové nápoje zdravé a vhodné na každodenní užívání? Pokud ano, můžete mi nějaký doporučit?
Děkuji.
Mate zavislost na nezdrave strave, chova se to jako drogova zavislost. Kdyz prestanete telu dodavat drogu, dostavi se abstinencni priznaky. Aspon tak jsem to ja mel s pecivem - mel jsen na pecivo ukrutnou chut.
HCl kdyz nahodou nepomuze, tak urcite neuskodi a pomuze s travenim. Proteinove prasky muzou slouzit jako nahradni zdroj proteinu. Jako kazda nahrazka to ma sve nevyhody, ale proteiny a tuky potrebujete a pokud netravite maso, tak proteinovy prasek je lepsi, nez nic.
Ja ho pridaval do jogurtu kdyz jsem delal jogurty.
Mel jsem od Reflex Nutrition Reflex Nutrition 3D Protein, protoze jsem chtel smes ruznych proteinu. Mel jsem s vanilkovou prichuti. Uz mi dosel, proto ten minuly cas.
Neni to nahrada stejku, je to nahrazka kvalitni stravy.