Naďulka píše:
Dobrý den, jak jsem před časem slíbila, píši mojí zkušenost s dnešní první šankou. Musím se přiznat, že jsem velice překvapená průběhem. Celá procedura mi trvala pouze hodinu a čtvrt a tělo bezchybně reagovalo. Vypila jsem litr slané vody a hned se vytvořil sifon, což bylo první překvapení, že vše proběhlo bez problémů, bez klystýru a bez čekání. Po dalším půl litru tekla už jen mírně zbarvená voda, sem tam nějaké kousky. Po dalším půl litru voda úplně čistá, a tak jsem nasadila litr a půl heřmánku, který prošel také okamžitě a naprosto čistý. To celé během hodinky a pár minut. Zbývá mi nyní 14 minut do rýže s máslem, pak laktobacily. Vím, že bych měla být ráda, že vše prošlo předpisově, ale příjde mi to až podezřelé, když jsem nikdy žádnou takovou očistu nepodstoupila..co si o tom myslíte? Děkuji a přeji hezký den.
Vy jste ukázkový příklad občana naší skvělé země, zde se poslední roky každý diví, když jde něco náhodou normálně, protože všude je tolik neochotných kreténů, že nám připadá normální, to co je bohužel nenormální. Sama na sobě vidíte, že když šlo náhodou něco tak jak mělo, tak se vám to zdá podezřelé, ale není se čeho obávat, opravdu jste měla přímo ukázkový průběh a divit se tomu nemusíte, spíše bych doporučil mít z toho radost.. Svědčí to o relativně slušné průchodnosti střeva, což není běžné a snažte se si tento stav udržet.